home to blog In cartea recordurilor

In cartea recordurilor

Bucurestiul a intrat in cartea recodurilor cu 3939 de Mosi Craciuni care timp de jumatate de ora au daruit astazi cadouri si dulciuri in centrul orasului, intr-o actiune sponsorizata si organizata de Coca Cola.

Daca nu era Coca Cola probabil nu se  strangeau atatia, totusi ma mira cati s-au strans.
A fost cineva? Cum a fost? Cu ce a ramas? Eu inca ma intorceam in loc la ora aia 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “In cartea recordurilor

  1. Se anunta ceva frumos, dar am si uitat de eveniment. Vroiam sa ma duc dar am uitat.
    Daca nu era sponsorizat aveam de gand sa critic evenimentul, dar asa ma bucur ca nu a fost subventionat de PMB, dar chiar daca era, macar se face ceva, nu se distruge/fura.

  2. am fost si eu, mi s-a intors stomacu 50% erau cocalari care au venit ca-i “cul” si “trendy” si in momentul in care s-au impartit cadourile ei au plecat acasa cu tot cu cadouri, sa-i fi vazut in tramvaie si trolee cum mancau ciocolatile primite – ca la romani ce sa te astepti.

  3. Am fost, am participat, am plecat.

    Imi pare bine ca am reusit sa doboram recordul, si… imi pare rau ca nu ne-au dat mai multe cadouri de impartit (a fost doar o cutiuta/mos).

  4. Si cu recordul asta, numele Bucurestiului va fi stiut de toata lumea, vom fi promovati in presa internationala, se vor ingramadi turistii straini la targurile noastre de Craciun ca la urs (sau ca la targurile de la Viena), adio criza economica, adio somaj (ca toti vom fi angajati pe post de Mos Craciun) :-)).

  5. am fost si eu la evenimentul de duminica. vad aici pareri radicale. eu as vrea sa fiu ceva mai echilibrat… de fapt am si publicat la mine pe blog un fotoreportaj despre ce a fost acolo… zic eu unul moderat. cromatic a fost senzational in orasul asta gri. din pacate foarte multa mizerie si evident nu au lipsit nici minoritatile… dar care oricum nu au fost in proportie de 50%. una peste alta cred ca a fost un eveniment ok. iar daca evenimentul nu a multumit… intentia a contat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.