home to blog Imbecilii politicii romanesti

Imbecilii politicii romanesti

Indivizi ca astia din materialul asta video ar trebui sa nu mai existe in viata politica romaneasca, cine dracu i-a mai votat inca o data?

Cum sa spui a castigat Basescu sa-si faca guvern cu PDL-ul lui? Adica cum?  Tu iti bagi picioarele? Pai draga prietene, pleaca dracu din tara, nu veni in fata poporului sa declari ca nu ai castigat tu, iti bagi picioarele, nu te intereseaza.
Politicienii care fac afirmatii din astea ar trebui scuipati pe strada. Au candidat, n-au castigat isi baga picioarele, nu sunt in stare sa puna mana la dezvoltarea tarii.

Asta inseamna ca acel politican a dorit sa fie la putere doar ca sa fure. Atat.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Imbecilii politicii romanesti

 1. Si ce-ai gasit tu asa de grav in asta? Ca omul nu are dreptul sa-si exprime punctul de vedere personal? Sa plece din tara, eventual, acolotii lui Basescu, fanaticii lui Geoana si retarzii care au pus 4 stampile pe doua patrate. Dar nu un om care nu vrea sa aiba de-a face cu PD-L-ul.

 2. Din pacate nu este doar mentalitatea politicianului respectiv ci a romanului in general. Exact povestea caprei vecinului. De ce sa se preocupe politicianul respectiv sa incerce sa-si promoveze platforma chiar daca nu este castigator? Pentru ca oricum era facuta de ochii lumii, doar in scop electoral.

 3. e grava treaba, si eu am spus acelasi lucru si mi-au sarit oamenii de langa mine in cap ca de ce zic ca e adevarat si ca bine face… Pai daca face asa se vede ce interese avea si ce urmarea…in nici un caz scoaterea tarii din criza si alte chestii benefice romanilor

 4. pnl intra daca vrea la guvernare … cu cine vrea. ei nu sunt partid majoritar, iar dupa domnul presedinte partidul cu cele mai multe voturi face guvernul … asa ca nu vad problema

 5. Blogul tau nu mai e ce a fost o data. Acum e prea comercial si plin de reclama, de cand te-ai bagat la iRealitatea ai distrus blogul si articole foarte slabe ataci aiurea fara sa te documentezi de multe ori.

 6. Piticule, tu ori esti foarte naiv, ori esti militant, postac, etc. Sper, pentru binele tau, sa fie a doua varianta, altfel e grav…

 7. Dude! Pune si nume in articole. Nu doar link. Link-ul e acolo ca sa “dea greutate” articolului. Fara nume ce te faci cand “moare link-ul”? Ca acum.

 8. Basescu a castigat cu un “proiect” ce includea doar o singura persoana. El. El se lupta contra mogulilor rai, contra comunismului (probabil si ala interior), el reformeaza statul, el conduce, el drege, el face.

  Hopaaa, nu poate face asta de unul singur ? Are nevoie de aliati ? De sclavii lui Patriciu ? Pai de ce a mai fost votat ?

  Sa faca bine sa guverneze si sa dovedeasca ca e in stare de ceva. Ei cu ei, noi cu noi, cum era ? PDL – guvern minoritar cu Basescu la prova , ca in filmul Titanic. 😆

  Altfel iar va veni peste 6 luni si se va vaita (poate chiar va plange putin) ca nu a fost lasat sa guverneze de nu stiu ce copii rai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.