Imbecilii de la Acces Direct. CNA te sesizezi?!

Pentru pasionatii de porcarii, exista o tentativa de emisiune la Antena1, facuta de o tentativa de jurnalist – nici macar jurnalist nu poate fi numit – eventual marioneta, papa lapte, un #@$@ cu ochi pus in fata camerei acolo sa vorbeasca si sa se dea afectat.

Emisiunea asta a facut in seara asta cea mai cretina editie din cate a vazut postul ala. A depasit pana si faza cu Mihaela Radulescu de la postul 2. Eu nu pot sa inteleg cum pizda masii, sa faci o emisiune, sa vorbesti despre un om decedat si sa afisezi acolo poza altcuiva?

Si nu oricum, a fost o poza printata, gandita, aleasa, aleasa prea prost. NU EXISTA SCUZA pentru ca au stricat imaginea publica a celor doi oameni. NU EXISTA SCUZA ca este echipa tanara. CONCEDIATI si emsiunea inchisa!

1. Mile v-a fost coleg. SA NU FITI IN STARE sa pregatiti un material VIDEO cu Mile, ci sa II COPIATI video-ul de pe blog si sa-l difuzati pe post mi se pare nu penibil, execrabil si nici macar amatoricesc din partea cuiva. Asa ceva nu se face nici la televiziunile locale.

2. Sa te duci tu pulifrici sa ii cauti locul de veci sa-l arati la televizor? Pentru ce? V-a cerut cineva asta? Sunteti bolnavi mintali?

3. SA PUI POZA altcuiva in locul omului. SA PUI POZA unui om VIU in locul omului de care vorbesti, mi se pare nu aberant, nu strigator la cer, e mai mult decat de cacat si nu ii gasesc complement direct.

4. CNA se autosesizeaza pentru defaimarea imaginii, pentru prezentarea de date false, pentru inducerea in eroare sau asteapta sa le fac eu reclamatie?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: