home to blog Imbecilii de la Acces Direct. CNA te sesizezi?!

Imbecilii de la Acces Direct. CNA te sesizezi?!

Pentru pasionatii de porcarii, exista o tentativa de emisiune la Antena1, facuta de o tentativa de jurnalist – nici macar jurnalist nu poate fi numit – eventual marioneta, papa lapte, un #@$@ cu ochi pus in fata camerei acolo sa vorbeasca si sa se dea afectat.

Emisiunea asta a facut in seara asta cea mai cretina editie din cate a vazut postul ala. A depasit pana si faza cu Mihaela Radulescu de la postul 2. Eu nu pot sa inteleg cum pizda masii, sa faci o emisiune, sa vorbesti despre un om decedat si sa afisezi acolo poza altcuiva?

Si nu oricum, a fost o poza printata, gandita, aleasa, aleasa prea prost. NU EXISTA SCUZA pentru ca au stricat imaginea publica a celor doi oameni. NU EXISTA SCUZA ca este echipa tanara. CONCEDIATI si emsiunea inchisa!

1. Mile v-a fost coleg. SA NU FITI IN STARE sa pregatiti un material VIDEO cu Mile, ci sa II COPIATI video-ul de pe blog si sa-l difuzati pe post mi se pare nu penibil, execrabil si nici macar amatoricesc din partea cuiva. Asa ceva nu se face nici la televiziunile locale.

2. Sa te duci tu pulifrici sa ii cauti locul de veci sa-l arati la televizor? Pentru ce? V-a cerut cineva asta? Sunteti bolnavi mintali?

3. SA PUI POZA altcuiva in locul omului. SA PUI POZA unui om VIU in locul omului de care vorbesti, mi se pare nu aberant, nu strigator la cer, e mai mult decat de cacat si nu ii gasesc complement direct.

4. CNA se autosesizeaza pentru defaimarea imaginii, pentru prezentarea de date false, pentru inducerea in eroare sau asteapta sa le fac eu reclamatie?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Imbecilii de la Acces Direct. CNA te sesizezi?!

  1. As putea spune incompetenti …. dar cred ca pana la urma sunt chiar dobitoci pentru faza asta …

    Off : Emisiunea asta dupa ce ca este o foarte proasta copie a “Povestirilor de Noapte” care aia e o alta aberatie vizuala … mai o da si in petec .. chiar RUSINE ANTENA 0 … ca nu meritati 3 … sau 1 …

  2. Aceasta este zeama în care se bălăcesc toate televiziunile. Antenele reflectă un adevăr crunt: foamea de bani face ravagii la orice nivel! La televizor, în direct, am văzut nunţi, botezuri, înmormîntări, crime, violuri, bătăi, umiliri, campanii electorale contrafăcute, arestări programate în prime time… iar de scandaluri nici nu mai trebuie să aduc aminte. Îmi place că tocmai tu, care lucrezi în tv şi ştii prea bine cum se fac aceste greşeli, te minunezi de aşa ceva. Şi vreau să te atenţionez că ştiu cel puţin o televiziune locală care concurează cot la cot cu televiziunile care emit naţional. Şi la calitatea programelor şi la gafe.

    1. Nu exagerează puţin, exagerează şi-atît! Face caz de o chestie care nu se-ntîmplă în curtea lui că dacă ar fi fost la Realitatea (care de altfel nu ratează nici o dumă) ar fi tăcut mîlc. Eu am privit totul ca pe o greşeală demnă de emisiunea Cîrcotaşilor şi nimic mai mult tocmai pentru faptul că nu am văzut grozăvia la televizor. Am avut onoarea să o savurez din bloguri şi asta mi-a oferit ocazia să privesc lucrurile ceva mai detaşat, să-mi creez o idee fără să fiu influenţat de nimic. Piticu se agită pentru că are şi el interesele lui dar,pentru că e un pitic mic o să-i treacă. 🙂

  3. vai de capu lor …nici nu vreau sa ma gandesc cata lipsa de profesionalism au avut..defapt da-l in colo de profesionalism..de bun simt!! sau nici de aia nu au auzit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.