home to blog Imaginea zilei: Vrei sa facem sex?

Imaginea zilei: Vrei sa facem sex?

Internetul e o sursa inepuizabila de distractie. Dar pe langa asta si invataminte pe care le poti avea din povestile altor oameni. Spre exemplu imaginea asta. (las gif-ul mi-e lene sa caut video)

dAStlgR

Tipa ii cere soferului sa faca sex cu ea. El o data se sperie, se bucura si intreaba bineinteles aparator: de ce. Si cam la asta se rezumva povestea cu sexul la niste barbati. Au trecut pri diverse povesti. N-au mai scapat de femeie, a venit la ei cu burta la gura sa ii ameninte si multe, multe altele. Asa incat, acel de ce de acolo este atat de surprins cat si bine intentionat. Si da, teoretic e usor, tzaca, paca. Dar dupa aia … cate consecinte vin dintr-o partida de sex, pe alocuri nereusita.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Imaginea zilei: Vrei sa facem sex?

  1. Femeile din Romania sunt cele mai parsive curve de pe planeta, cele mai materialiste, arogante si prefacute. Normal ca, desi vrei safuti, nu ai incredere in astea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.