home de pe net Iliescu + Basescu = love?

Iliescu + Basescu = love?

Adica acuma stau drept si ma gandesc stramb (da, ati citit bine) de ce ma acuza pe mine lumea ca la un moment dat am stat si am scris chestii despre Basescu? Eu ziceam ca imi place omul ca si caracter, desi politic, ar fi putut sa vorbeasca mai mult sau sa taca mai putin. Trecand peste, vedem la ceilalti in gradinta alte afinitati politice cu acelasi titlu. Numai persoana difera, doar putin.

Acuma va invit sa va luati si de Dan pentru ca are afinitati politice pentru Iliescu, sau de el nu va legati pentru ca are barba?

Si draga Blegoo, ce sens are sa tii un blog si un festival de bloguri daca tu pui articole cu parola?! Ca de la tine si acolitii tai e toata discutia 🙂

3 thoughts on “Iliescu + Basescu = love?

  1. @Piticu: Tu ori nu ai inteles, ori te prefaci. Nimeni, dar absolut NIMENI nu te acuza ca ai scris “chestii despre Basescu”, cum spui tu. Oricine e liber sa isi exprime parerile politice apropo de Romania in care traim cu totii, nu-i asa?
    Lumea, asa cum spui tu, aparent are o problema cu “modul” in care iti exprimi tu parerea, asta e tot. Si cand zic “lumea”, vorbim de fapt de cativa oameni.

    Daca intr-adevar ai sta drept si ai gandi stramb, ti-ai da seama de ce se ia lumea de tine pe chestia aia. E foarte simplu…fiindca tu ai o reputatie buna, esti cunoscut ca nu esti javra ori pupincurist de cariera; ca urmare, cand lumea citeste ceva TOTAL in dezacord cu persoana ta (ca blogger, ca om si caracter) normal ca esti luat la critica. Ar mai fi niste mici detalii la subiect, dar cred ca ai inteles in mare…

    Blegoo n-are acoliti, asa cum stii foarte bine. Si n-am sa ma iau acuma de definitia cuvantului in sine, deoarece am inteles sensul in care l-ai folosit. Nu facem parte din vreun grup, n-avem gascuta ori afinitati tribale cu nimeni. Ocazional, avem aceeasi parere ca si altii, asta nu inseamna ca avem acoliti ori suntem acolitii cuiva.

    Ultimul punct, cel cu articole cu parola. Daca nu ma insel, ai folosit si tu modalitatea de a parola posturi pe blogul tau, nu-i asa? Ori visez eu? In realitate, eu am pus acel post ca un “remainder”, un fel de bookmark, legat de un articol viitor. N-are legatura cu festivalul, ori cu tine. Are legatura cu o atitudine/modalitate de exprimare, pe care intentionez sa o discut public in curand, asta e tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: