home to blog Il urmareste cineva pe Oprescu?

Il urmareste cineva pe Oprescu?

Am si eu o nedumerire, de cand e pancarta asta cu aceasta data acolo?

Teoretic ar fi strada din prelungirea Sos. Panduri, o strada care n-a fost niciodata gata, care a fost tot timpul in constructie si care niciodata n-a fost luminata. In schimb a aparut de la finalul saptamanii trecute ca strada va fi gata in 29 de zile. Strada e in lucru, sunt niste masini care stau acolo, unde mai stau muncitorii si mai dorm dimineata, dar de lucru nu se vede nimic.

Totusi numarul ala de zile scade? Sau se aplica regula de o zi se fumeaza, o zi nu, astazi nu se fumeaza.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Il urmareste cineva pe Oprescu?

 1. Initial s-a vrut tramvai pe acolo, de aceea strada nu avea decat doua benzi.
  Datorita unor tembeli care au prostestat impotriva introducerii acestuia, s-a renuntat la tramvai insa pana s-a refacut proiectul, pana s-a contractat s.a.m.d a mai durat. Sa speram ca se termina in sfarsit pana la toamna.

 2. Îl urmăresc eu. Numărul de zile scade. A-nceput de la 40, apoi au fost 36… cam din 3 în 4, cînd îşi aduce cineva aminte de asta.
  E posibil ca schimbatul cifrelor să coste mai mult decît asfaltarea străzii, mai ştii?
  Tramvaiul fusese gîndit pe mijloc, dar nu s-a finalizat decît o bandă.

 3. Am locuit in Panduri 23 de ani din viata si am facut parte dintre tembelii care au protestat impotriva tramvaiului pe Panduri. De ce? Simplu, pentru ca exista la 200m, pe Trafic Greu (Sos. Progresului) si nu va de ce ar trebui mutat intr-un loc in care de bine de rau mai sunt cativa copaci si unde arata cat de cat frumos. Daca vor, sa-l modernizeze pe cel care e deja, nu sa-l mute de pe o strada pe alta doar pentru ca are var-sau o firmulita care face gropi.

  Referitor la topic, eu cred ca se va asfalta (in dulcele stil romanesc, dar se va asfalta). Si asta pentru ca e o zona in care mai pot construi ceva (e ceva spatiu viran in zona), zona fiind cat de cat centrala. Deci, exista “interes”. Mai ramane sa vedem ce fac cu Rebu care este strategic plasat pentru drum.

 4. erau 3 baieti in veste reflectorizante care se miscau.
  azi, vineri, 23 iulie mai erau 19 zile. Nu lucra nimeni.
  Intrebarea mea e: cate ore are o zi opresciana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: