home Idiocracy Idiocracy – se intampla la Guvern

Idiocracy – se intampla la Guvern

Guvernul Romaniei a avut azi urmatoarea pancarta agatata de pupitrul de unde se vorbeste.

reclama-guv.jpg

Impreun@ din 1957 . Asta e reclama la ce ? la ROM?
Adica Guvernul Romaniei e powered by ROM? ROM fiind napolitanele alea cu rom. Reclamele alea cu imperialismul .
Nu, ca astea sunt din 1964. Atunci la ce? Ca parca atunci era ditamai comunismul si nici nu exista caracterul @. 🙂

15 thoughts on “Idiocracy – se intampla la Guvern

  1. De-a dreptul… pur si simplu. Stiu ca e un comment aiurea, dar alta reactie nu pot sa am. Oare ce vom putea admira maine? Alta dovada a purei idiotenii si vastului pupincurism ?

  2. Sunteti jenanti. Inafara de faptul ca nu cititi nimic, nu stiti nimic si nici nu va intereseaza nimic, sunteti o frana in calea uitarii. Chiar nu puteti sa avansati nitel? Cu astfel de carcotasi nu se poate avansa deloc. Cel mai bine ar fi sa avansati putin si sa priviti inainte. Progres nu va exista in tara asta cu oameni ca voi. Defapt, parerea voastra chiar nu conteaza, poate doar pentru ziaristi carcotasi ca voi. RUSINE.

    Toate tarile au in istorie parti de rusine, dar au fost in stare sa inainteze, ceea ce voi nu permiteti. Banuiesc ca nu voi ati scris istoria si daca traiati vremurile alea nu cred ca ati fi putut face altceva. Chiar nu ati invatat ca suntem prea mici ca sa ne scriem singuri istoria? Sau ati fost corigenti si nu puteti sa vedeti mai mult decat spune ADN-ul vostru. Eu cred ca perioada de trecere de la pubertate la adolescenta v-a fost tare draga si nu puteti sau nu vreti sa renuntati la ea si sa va maturizati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: