home Idiocracy Idiocracy

Idiocracy

Ma … mai ziceti ceva de Mircea Badea, ciumpalacul nostru. Nu de alta, dar iar il doare capul si a inceput sa se certe cu aia de pe forumul lui la el in emisiune. Macar sa zica ceva de bloguri 🙂

Nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Idiocracy

  1. Intamplarea face ca in ~2000 sa ne fi invartit in acelasi cerc de cunostinte si cu ocazia aceea sa lamuresc anumite indoieli pe care le aveam in privinta iq-ului lui Mircea. Daca cumva credeti ca atunci cand ajunge inte amici isi leapada haina de talk-show-men atotstiutor, va inselati, in cercul de prieteni este acelasi om lipsit de inhibiti, care te eclipseaza exact ca o tata (tzatza) de la tara, ca si pe micul ecran. Fad, stupid si insipid, este genul de om care trebuie ocolit ca sa nu fi ocolit tu de catre prieteni din cauza lui. Incercand sa analizati fenomenul Badea va pierdeti timpul asa cum si-au pierdut timpul si apropiatii lui incercand sa il inteleaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.