home Idiocracy Idiocracy

Idiocracy

RATB a modificat traseul liniei 381 ( piata resita – piata victoriei ), ca sa treaca pe deasupra pasajului Unirii, ca sa vada lumea ultra mega fantanile colorate. Eventual sa opreasca si sa se faca poze cu maimutica.

Eh, uite cum astfel s-a distrus si ultima sansa de a ajunge eu de acasa la Romana in 5 minute.
Sau, daca se inchide pasajul Unirii pentru oaresce lucrari? Se va mai circula in jumatatea aia de centru de Bucuresti?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Idiocracy

  1. Cea mai tampita idee a fost sa coloreze apa fantanilor de la Unirii. Maine o sa gasim si copacii, aia 3 4 care au mai ramas in Bucuresti, vopsiti in mov, galben, roz, portocaliu si cacaniu in dungi. Sau au vrut sa vopseasca drumul spre circul care se da mereu la Casa poporului ?

  2. Am vazut si eu PORCARIILE de fantani cu apa colorata.
    Prima reactie a fost sa ma uit pe cer sa vad de unde vin OZN-urile. sau sa vad de unde va filma Spilbergul seria a doua de la ET . Oricnum, am parcurs bulevardul ala de la un cap la altul sa vad daca nu e cumva un afis cu “Nu faceti baie in fantani. Dupa asta veti fi colorati” Sau de aia le-r fi si colorat, sa nu mai aiba REALITATEA TV de unde sa ia imagini cu oameni care se spala pe fata cu apa din fantana arteziana la 40 grade. Sau sa filmeze pe unu care se spala si apoi e verde la fata :)))

  3. Cand a inceput tampitul care le-a propus si implementat sa se laude in libertatea ce smecher si original si inteligent e el aproape m-am apucat sa-l caut in cartea de telefoane.

    Si de ce nu vii cu metroul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.