home Idiocracy Idiocracy

Idiocracy

1. Te cheama Ion Iliescu, esti social democrat, ti se rupe de ce e in tara, dar il ataci pe Basescu pentru ca e deja miercuri.

Lunea viitoare o sa uiti deja de mitingul taximetristilor.

2. La mine pe strada acum o luna au inceput niste lucrari. S-a spart strada s-a semnalizat corespunzator, ma gandeam ca in maxim 3 zile vad si totul asfaltat la cum se miscau lucrurile. A venit suspendarea lui Basescu si pauza. Nu s-a mai lucrat nimic, strada a ramas blocata, gropi, praf, parcare pauza.
Azi e miercuri, inainte de alegeri. Au reluat lucrarile. Sparg de dimineata strada si deja au inaintat trei blocuri.
N-ar fi frumos ca viata politica sa nu influenteze atat de grav socialul?

9 thoughts on “Idiocracy

  1. Te-ai gândit că e posibil să nu aibă nicio legătură suspendarea lui Băsescu cu reparatul străzii?Poate e doar o simplă coincidenţă!Nu poţi să întrebi pe cineva de ce au oprit ăia lucrările?

  2. Iesirea la rampa cu o declaratie pentru tara a lui Ion Iliescu poate inseamna, zic eu, cam 2 lucruri. Fie l-a enervat foarte tare Basescu si e dornic de razbunare, fie PSD-ul simte ca Basescu o sa fie repus in functie cu voturi multe si incearca sa limiteze proportiile dezstrului. Sau poate chiar ambele…

  3. Ba da! Această criză politică a influenţat negativ mediul economic. Toată lumea e în aşteptate, asta pentru că demiterea lui Băsescu, căderea Guvernului, noi alegeri parlamentare sau prezidenţiale vor aduce noi reguli pe piaţa economică.

    Oricât susţinem noi că politicul nu influenţează mediul economic acest lucru nu este adevărat.

  4. ahaa si mediul economic e o chestie sinonima cu reparatiile strazii de langa resedinta piticului ?

    inteleg sa fii pro-base. da` de la asta pana la ce ne zici tu cu strazi si chestii e cam mult.

    io daca as fi multinationala, ca sa revin la faza cu mediu economic, m-as bucura ca romania e obligata sa adopte niste legi ca urmare a chestiunii cu uniunea si mi-ar pasa mai putin cine e presedinte. ca doar nu a fost nici o lovitura de stat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: