Idee

M-am gandit eu asa bine si bineinteles ca am nevoie de sustinatori.
Si anume, uite-te sus, vezi dispozitivul de fum? Daca da … vreau si eu un din ala, daca nu cauta unul sa vezi cum arata.
Cu alte cuvinte: as vrea sa fac un dispozitiv rotund sau patrat, de plastic, pe cur sa aibe un adeziv, sau un magnet. De asemenea trebuie sa aibe doua led-uri rosii, exclusiv rosii. O baterie ajunge nu?
Si dispozitivul asta, intr-o dimineata la ora 7, o sa il scot, o sa il pun pe plafonul metroului, o sa pornesc ledurile sa clipeasca … si o sa strig … uite o bomba!

O sa coboare toata lumea la urmatoarea statie ca sa am si eu loc?

Si cealalta idee. Caut prieten, cam plinut si care transpira bine. De asemenea trebuie sa ii placa fasolea cu carne, ceapa si usturoi. El e recomandat pentru mercedesurile RATB-ului unde nimeni nu se deranjeaza sa deschida geamu.

Te recunosti in poza de mai jos?

metrou.jpg

Update: dupa ce am fost informat ca ideea 1 nu poate fi pusa in practica din cauza de 1 – 7 ani de aer conditionat, ramanem la ideea 2.

4 thoughts on “Idee

  1. problema mea cu metroul e ca toata lumea sta in ushi. si atat. in timp ce culoarul e liber. Shtiu ca coboara la prima, dar coboara la prima de vreo 3 statii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.