Idee

Subiectiv da o idee  foarte tare. Face si poza pentru print, insa … unde scoatem printul, pe hartie autocolanta si relativ rezistenta?

Acuma … ma gadesc… are sens sa ne punem pe footer-ul campaniei toate linkurile? Nu … pentru ca daca le punem consider ca nu va avea succes, dar daca nu le punem … nu vor sti cine le-a facut. Iar asta … mi se pare de mai mult bun gust  decat aia de la metrou in care zice sa stationezi pe partea dreapta (la scara rulanta). Inca o data va transmit, daca vrei sa urci mai repede … urca pe scari, nu pe scara rulanta, nu castigi nimic in plus.

Revenind la idee, unde printam de inceput vreo 50 de autocolante din astea?

12 thoughts on “Idee

  1. Copy and print de la magheru știu că au niște reduceri pentru studenți. Dar la autocolante nu știu cum stă treaba.

    Oricum eu mă abonez la vreo 5-10 de pus prin zonă 😀

    Cum facem ?

  2. Bine ar fi sa se simta cand citesc asta si sa se spele. Dar parca le auzi pe babe spunand ca nesimtiti sunt aia care au scris si au lipit asta…ca deh, lor nu trebuie sa le spuna nimeni ce sa faca, sunt mai batrani si trebuie respectati…

  3. Feelbasil, Subiectiv e ziarist. Ziarele nu respecta regula aceasta de gramatica, ei avand numai i in mijlocul unui cuvant. E obisnuinta, nu proasta educatie:)

  4. gogu: poti sa o afisezi unde vrei 🙂 preferabil, sa pui un link catre “campanie”. oricum, ca idee, eu sint in pregatire cu ea 😀
    ma gindesc sa caut sponsori pentru impartit sapun :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: