home to blog ICR nu finanteaza proiecte culturale

ICR nu finanteaza proiecte culturale

Am ramas surprins sa aflu ca ICR (ala cu caloriferul, Institutul Cultural Roman) nu va finanta proiecte culturale romanesti, cum ar fi   TIFF, Festivalul National de Teatru, Festivalul de Jazz de la Sibiu, Anonimul,    Festivalul de film documentar One World Romania;  Festivalul National de Teatru Tanar IDEO IDEIS. Nu stau sa caut motivele si logica lor, desi aceasta exista.

Pe  internet a pornit o actiune impotriva ICR, care se bazeaza pe o anti-pagina pe Facebook. In schimb eu as recomanda ca pagina de Facebook a ICR sa fie asaltata de tot soiul de mesaje de la cei 6 milioane de romani cu conturi in reteaua de socializare. Nu de alta, dar daca faci o anti-pagina, in care ceri like-uri nu rezolvi nimic. Daca le protestezi alora pe pagina principala, atunci risti sa te faci auzit.

In rest sa fie de bine, caloriferul e elementul de cultura promovat de ICR.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “ICR nu finanteaza proiecte culturale

  1. Articolul e o tampenie. Autorul nu a inteles sau se preface ca e vorba de etapa tehnica a selectiei proiectelor in care o persoana de la oficiul juridic verifica daca actele depuse sint cele cerute de legea finatarilor nerambursabile si constata daca DA sau NU. Nicio legatura nici cu Marga, nici cu caloriferul lui. E o chestie pur administrativa. Daca lipseste de pilda o declaratie sau certificatul fiscal proiectul e neeligibil chiar depus de Picasso.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: