home to blog Iarna nu e pentru oricine

Iarna nu e pentru oricine

Mai ales daca ai o masina cu caractere chinezesti pe spate, te crezi sofer, dar nu ai cauciucuri de iarna. Si culmea, acolo era drum drept, cu linie intrerupta. Dar a fost suficienta o smucitura de volan, o franta tampita, ca porcaria aia de Seat sa iasa de pe strada ca un bulgare de zapada si sa se faca praf intr-o albie de paraias.

Sper ca se vede sangele de pe jos si sper ca oamenii au scapat pentru ca aveau centura de siguranta.

Altfel sa iei o pauza uitandu-te si dandu-te cu parerea despre cum se poate scoate o masina din rapa e potrivit pentru o duminica dupa amiaza.

14 thoughts on “Iarna nu e pentru oricine

 1. Retardul nu tine cont de cuneiform, chirilic sau hieroglif. Ideograma prostiei are decenta de a persevera acolo unde curbele lipsesc cu desavarsire. Cum ar putea oare idiotii sa ramana in decor daca nu parasindu-ne pe linie continua, drum drpet sau bun simt….

 2. Orice masina isi facea plafonul praf la o saritura ca aia. Eu zic ca nimeni nu a supravietuit, sau cel putin pasagerii fata nu. La impact au pornit air-bagurile care le-au fixat capurile pt impact frontal si din pacate nu cred ca au putut “sa bage capul la cutie” cand s-a facut terci plafonul. Singura speranta este ca persoanele sa fi fost mai mici de inaltime.

 3. expertii in masini si circulatie trebuie sa vorbeasca chiar daca habar nu au cum s-a petrecut treaba cine e de vina sau care sunt rezultatele

  e de vina soferul si jegul de seat bineinteles pt ca da mai bine la hituri treaba asta

  jegul ala de seat cu caractere chinezesti a salvat ambii pasageri, fara nici o rana (exceptie 2-3 zgarieturi la pasager), dar ideea e ca are caractere chinezesti deci clar e un jeg

  si prietene data viitoare inainte sa fii sarcastic si asa glumet cu lucruri atat de grave gandeste-te si la oamenii implicati nu numai la “spiritualitatea ta”

  p.s. poti sa ma crezi pe cuvant ca stiu mult mai bine decat tine ce s-a intamplat acolo

  1. ce sa o mai scaldam acum.. cu seat, fara seat, putea sa fie si mercedes.. un singur aspect este important. NU masina a gresit si cu atat mai putin marca ei. SOFERUL este 100% vinovat si responsabil de producerea accidentului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: