home to blog Iar m-am trezit in alta tara

Iar m-am trezit in alta tara

Cand a fost ditamai scandalul cu arestarea judecatorilor, oamenilor de afaceri, apropiatiilor in cazul de maxima importanta pentru tara: Voicu; toata lumea era bucuroasa si spunea ca justitia isi va face datoria, ca traim lucruri fara precedent si ca toata lumea va fi fericita.

Din ochii ignorantului de pe margine care n-are timp sa se uite la stiri si care e mai putin interesat de ce scandaluri mai sunt in piata, totul parea bine atunci. In schimb, acum toata lumea vine si spune ca s-a facut dreptate cand au fost eliberati cei trei crai.

La fel ca la alegeri. M-am culcat linistit intr-o tara in care parea ca arestarea unui grup care punea la cale chestii (dracu stie, asa s-a spus, nu s-a dovedit inca sau urmeaza sa se dovedeasca) parea sa fie un lucru bun si m-am trezit intr-o tara in care eliberarea grupului de mai sus poate deveni sarbatoare nationala de buna purtare a justitiei.

HA?!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Iar m-am trezit in alta tara

  1. Sa-ti explic o treaba simpla : presupunem ca eu am auzit ca tu ” pui la cale chestii ” Zic sa te bag la Rahova 30 de zile fiindca “pare sa fie lucru bun ” si “urmeaza sa se dovedeasca” daca am dreptate sau nu .
    Te bagi ? 😀

  2. Te-ai interesat de curiozitate motivele invocate de judecatori pt care au fost privati de libertate?!
    “lăsarea lor în libertate ar potenţa neîncrederea opiniei publice în actul de justiţie”
    ADICA DE OCHII LUMII.
    E CLAR ca oamenii astia is niste nenorociti, si or fi facut ilegalitati cat sa stea in puscarie inca o viata de om, dar astea-s tampenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.