home to blog Ia spuneti, v-au scazut salariile?

Ia spuneti, v-au scazut salariile?

Eu ce ar trebui sa-i raspund premierului? Am facut burta cumva si nu stiu eu? Mi-am luat 50 de case si nu stiu eu? Am bani sa ies in oras in fiecare week-end si sunt nelipsit de la orice petercere? Sau va rugati de mine sa ies in oras si eu tot bag scuze inutile si idioate?

Astept acum sa isi faca blog si sa puna pe facebook ce filmeaza cu camera aia.
De fapt sunt curios si de filmarea din sensul celalalt.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Ia spuneti, v-au scazut salariile?

  1. Ce stupid e…o asemenea aliura de prim-ministru mai rar..Da draga, unora le-au scazut salariile si poate ne povesteste el cum sta cu inflatia, si toti banii UE pentru infrastructura pe unde sunt alocati si cine ii gestioneaza..

    Ca tot e asa spiritual…

  2. Îl invit pe domnul Boc să locuiască cu mine cateva zile…şi îi mai recomand să treacă pe la câteva familii din toate judeţele ţării.

    E un simplu răspuns, că cică cele de pe Antene sunt manipulate de mogul.

  3. Da, mie mi-a crescut cu vreo -20%, deci, gandeste-te :)) In alta ordine de idei, il sustin pe Bogdan, la noi salariile scad si preturile si cheltuielile cresc, de altfel, asa e normal (IN ROMANIA).

  4. Am asistat recent la o discutie intre babute, una din ele se plangea ca tineretul din ziua de azi nu mai are de munca, ca e greu sa se descurce .. pana cand i-a taiat-o baba nr 2 replicandu-i ca ‘cine e harnic si vrea sa munceasca isi gaseste ceva, de dat cu matura in piata si tot gaseste insa cine e lenes sta si se plange ca e greu si asteapta sa-i curga din cer ..’. Poate e putin exagerat dar trebuie sa recunoastem ca are o samanta de adevar.

  5. Nu am mai lucrat pe salariu fix de ceva vreme asa ca nu pot sa spun de mine dar din familie/prieteni nimeni nu sa ales in ultimul an jumatate cu vreo crestere , cei mai nefericiti sau ales cu taieri ( atat stat cat si privat ) iar cei mai norocosi au aceleasi salarii dar in contextul inflatiei actuale in curand si la ei se va simti .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.