home to blog Ia advertoriale, neamule! Gratis in presa

Ia advertoriale, neamule! Gratis in presa

Blogosfera romaneasca are de cele mai multe ori un fel de coloana vertebala, care ii impune sa faca numai lucruri bune si sa nu se bage in campanii cretine, indoielnice si din care n-ar avea de castigat. Asa incat, ramane presa, acest sclav al publicitatii ieftine si proaste cu care sa isi intoxice cititorii. Acum si pe internet.

Vazand asta ma intreb pe buna dreptate, cat costa un advertorial din asta cu doua linkuri pe stirileprotv.ro?  Ca sa imi pun si eu blogul acolo, daca la citat surse nu se complica ei.

 

9 thoughts on “Ia advertoriale, neamule! Gratis in presa

  1. Piticule, nu le ai tu cu de-astea… 😛 Păi Napoleon există în Timişoara dinaintea McDonalds-ului. Ce McDonalds, dinaintea ProTV-ului! Cred că e primul fastfood de pe aici. Deci, te rog, fără cuvinte din astea gen “îndoielnic”.
    Şi acum la modul cel mai serios, ediţia aia Vest mă gândesc că e făcută în şi pentru Timişoara. Ai citit vreodată presa locală? Abundă în aşa ceva. Zici că te uiţi la “mica publicitate”!

    PS: Bună ideea din final! :))

  2. Cristi,sa stii ca manc pizza de acolo din 2005 sau 2006,iar burgerii si shaworma lor chiar isi merita banii.Acuma ca ProTv-ul e praf si publica chestia asta ca stire,e lame rau de tot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: