i-TV

Hai ma frate … IP? Adica eu ce fac acuma, stau sa ma uit la televizor remote de pe calculatorul de acasa? Pai nu asta inseamna internet, mobilitate, free to web?

Hai, faceti-va conturi acolo daca va plictisiti si nu aveti cablu la voi in camera. Nu puteti sa inregistrati  emisiunile da e bine sa va uitati la o fereastra mica din calculator, atat timp cat blinkane placa de retea frumos.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “i-TV

  1. mi-am facut si eu cont …pentru ca nu mai am tv in camera … si ma uit la mtv base de 1 ora …. imi place ca nu s-a fragmentat nici macar o data … problema os a intervina maine cand o sa vreau sa intru iar … ca am RDS deci implicit DHCP si IP dinamic 🙁

  2. are f screen, merge ok, iar partea cu ipul…:) am patit si eu cand credeam ca am uitat parola 😀
    oricum nu cred ca plateste nimeni pentru un serviciu de gen

  3. v-ati invatat toti numa cu gratuitati…e normal sa fie restrictie de IP, se specifica si la inregistrare, plus ca sistemul e inca in teste. numa h8eri peste tot, dar unu nu are ceva proiect mijto dezvoltat la activ. nush ce pm vrei bah piticule, merge si full screen, se vede bine, merge bine, poti sa tii un browser numai cu itv intr-un coltz si apoi sa deschizi altu sa mai faci si altceva etc. cum pm sa fie gratuit (asta inseamna lipsa unei restrictii de IP) cand sunt posturi ca la un operator de cablu?!?

  4. Am ITV de vreo 3 saptamani…merge marti si miercuri..deci pana acum deja am vazut 6 zile intregi…BATAIE DE JOC !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: