home de pe net I don’t need compassion

I don’t need compassion

Dude, nu e nevoie sa vii la mine sa imi zici … stii, imi pare rau ca n-ai venit la photowalking. Sau, imi pare rau ca n-ai fost si tu cu ei.

E simplu, daca nu vreti sa vin puteti sa imi ziceti si nu vin. LOL, Bucurestiul asta e mult prea mare ca sa nu gasesti locuri de ascuns. In schimb, daca se anunta vreo chestie, iar eu nu reactionez in nici un fel inseamna ca chiar nu aflu de acel eveniment. Drept urmare … wtf … e greu sa ma anuntati si pe mine prin alte mijloace (tag/mess/mail/tel?). Cei care ma stiu imi cunosc programul.

11 thoughts on “I don’t need compassion

 1. Offff, stii ca am vorbit (pe blog) si tu ziceai ca n-ar fi cine stie ce de fotografiat pe Lipscani si ne-am gandit sa nu tragem de tine sau ceva.

  Noi te avem (si) in feed reader si ne uitam de cateva ori pe zi la ce-ai mai scris, am presupus ca vezi si tu anuntul cu photowalkingul pe blog si ca daca ai chef, dai un semn 🙂

  Daca a zis cineva vreo chestie, a zis-o pe cont propriu, noua ne place de tine si ne bucuram de fiecare data cand te vedem si am fi vrut sa vii dar nu voiam sa tragem de tine fiindca stim cu e cand ai alte treburi si asa mai departe,…

  Hai sa vedem ce iese data viitoare, ok?

 2. de parca ai fi pierdut ceva. just another geek reunion.
  Gramo, a se remarca faptul ca niciodata nu o sa ma refer la tine cand vine vb de comentarii de gen. Arhi pretuieste la maxim gramosii, oki?:)

 3. Aproape toti care au fost la photowalking s-au decantat din grupul celor care au fost si la Schimbul de carti. E tardiv sa te plangi de vreme ce anuntul a fost publicat si nu l-ai vazut. Oricum, n-are nimeni nimic cu tine:)

  Arhi, ai un spirit de observatie demn de cateva cauze mult mai bine, ia incearca sa le afli

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: