home to blog HP Eprint FAIL!

HP Eprint FAIL!

Acum ceva timp mi-am luat doua imprimante cu internet, una la munca, una acasa. Daca cea de acasa este oprita, cea de la munca e pornita si are o adresa de mail pe care primeste joburi si printeaza. Adresa asta de mail e cunoscuta de patru persoane, iar toate patru sunt la masa mea. Si cum statea imprimanta linistita astazi a inceput sa printeze. Cum mai am tonner in ea pentru vreo doua, trei hartii, am intrebat daca a dat cineva print sau daca a trimis cineva mail catre imprimanta. Cum mi s-a zis ca nu, am dat cancel operatiunii de printare fiind sigur ca cine stie cum un mesaj de tip SPAM  a ajuns pe adresa de mail a imprimantei.

Contul e facut astfel incat sa primeasca joburi de print de la orice adresa de mail. In schimb intru repede pe site sa aflu cine, de la ce adresa de mail a dat print si mai ales ce a vrut sa printeze pe imprimanta mea. Iar siteul imi zice …

hp eprint fail

No bravo! Ca sa zic asa. Daca atunci cand faci mentenanta la un site imprimantele se apuca sa printeze imi pare rau. Sau ce facem acum, dupa ce ne-am laudat ca functioneaza oprim serviciul web care facea imprimantele sa functioneze corect? Imbunatatiri de securitate, dar cu costul unor pagini printate pe toate imprimantele din lume conectate la serviciul asta? Sau o eroare inaceptabila?

In alta ordine inca de cand am achizitionat imprimantele ma asteptam la asa ceva – si anume sa printeze imprimanta singura din cauza unei defectiuni a siteului HP, dar am tot sperat ca nu se va intampla.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “HP Eprint FAIL!

  1. Ai putea pune si un scan cu se a printat imprimanta 🙂
    In general imprimatele astea smechere mai printeaza de capu lor, in scopul de a curata capete de printare si rola.

    1. am zis mai sus ca am dat cancel la print, tocmai ca n-am suficient tonner si vreu sa il pastrez pentru cele 2-3 foi importante de printat

      nu face asa ceva … nu isi curata de capul ei tonnerul si capul si restul

  2. Faptul ca la un serviciu se face mentenanta ocazional e un lucru bun. Astfel se repara poate din bugurile care mai pot aparea… Site-ul este functional in acest moment. Ar fi bine sa verifici acum cine a incercat sa printeze. Poate totusi nu a fost de vina sistemul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: