Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hah … trebuia sa fac un video pentru asa ceva … poate ca o sa fie …

A fost bine. Manafu stie sa umple salile. A fost lume multa sau multa lume interesata de discutiile de acolo si nu au venit sa se uite sau sa manance si sa bea pe gratis.

Am  vazut discutii active, oameni care si-au notat din ceea ce am spus, oameni care au avut interpelari si decizii care s-au luat cu ocazia acestui eveniment, contracte semnate si asa mai departe.

Cam asta a fost pe scurt … am poze, tre sa le caut, o sa fac si un fel de video. Pana una alta azi ajung la Pitesti … so catch me there.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 Responses

 1. George Hari Popescu

  Ei, nişte gustărele, prăjituri, sucuri şi cafele. Aşa e, Manafu le are la organizare, e idolul meu în materie de adunat lumea.

  Dacă vrei video din poze, îţi sugerez Animoto.com.

  Reply
 2. Drumul Taberei

  Nu te emoţiona, stimabile! Ai făcut cumva vreun sondaj la ieşirea de la urne?

  1. Manafu e un tip fain şi muncitor, dar motivul pt care unii (printre care şi eu) au fost invitaţi rămâne ambiguu. Şi da, unii au venit pt crăpelniţă! Băgau sub mustăţi ca hârciogii! N-am vrut să mă amestec cu turma, aşa că mi-am cumpărat de la Lahovari haleală şi apă.

  2. Prima conferinţă de dimineaţă a fost OK, cu o singură excepţie: Cabral a fost în plus. A vorbit mult şi haotic, parcă pt a umple timpul. Nu am înţeles de ce a fost invitat, probabil ca maimuţă, după cum singur a recunoscut.

  3. A 2-a conferinţă a fost cea mai captivantă, şi pe mulţi am văzut că i-a ţinut în priză. Cel puţin la Maxim Schram nu mai mişca nici unu-n front. Frumos!

  4. Am fost la primul workshop cu Web 2.0. Dacă la început se stătea în picioare pt că nu mai era loc în sală, în 15 minute s-a golit sala jumate. De ce? Pt că 5 tipi super-plictisitori nu au ştiut să deschidă gura şi aşteptau să tragă lumea de ei. Novac a fost varză ca moderator, Niţu dormea pe el, iar Ciotu a fost aşa de secretos de parcă tocmai inventase bomba atomică. Mi-a părut rău că nu am stat acasă şi să văd pe streaming din care sală se auzeau râsetele alea care ne făceau invidioşi.

  5. Am ales al 2-lea workshop cel cu Media. Dacă înainte cu câteva minute te lăudasem pe jaful meu de blog de pe pocnitoarea aia de Yahoo (apropo: care e de fapt rolul lui Voicu în Yahoo, că toţi s-au entuziasmat, dar nimeni nu ştie?) că “urmează Piticu, care e mai dezgheţat decât ăştia de dinainte”, m-ai dezamăgit. Ai fost mare parte absent. Cristea a fost peste tine, cu toate că a avut un speech de parcă vorbea la Congresul PCR. Restul vorbitorilor încercau să îi întreacă pe antevorbitorii lor în apatie.

  6. După cum ai observat, discuţia s-a animat la partea cu furtul de conţinut. După mine asta e o falsă problemă. Câtă vreme publici ceva pe net (un articol, un soft, etc), trebuie să fii conştient că ţi-l copie careva. După cum a spus şi tipa din sală, agregatoarele au succes pt că lumea caută un fel de “revista presei”. E la fel ca la feed-reader sau la supermarket: găseşti ce te interesează în acelaşi loc. Şi ai să vezi că cu timpul vor deveni şi mai populare. Că nu menţionează mereu sursa sau citează aiurea, asta e cu totul altă discuţie, ce ţine de bune practici.

  7. Gala a fost OK, în parte şi datorită lui Voicu, care e o prezenţă plăcută şi jovială.

  Mai mult n-am mai stat, am şters-o acasă. Aşa că nu ştiu ce a mai urmat, alte şpriţuri sau discuţii. Mi-am dat cu părerea doar despre cum am perceput eu evenimentul.

  Reply
 3. Florin Grozea

  Te-am şi “prins” într-un mic video acolo, check qik.com/florinhiq

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.