home to blog HBO pe mobil

HBO pe mobil

Una din chestiile care mi-au placut maxim la HBO GO e aplicatia de mobil. Adica eu am doar un televizor acasa, iar acesta e folosit pentru functia lui principala, televizor. Asa incat, de obicei exista discutii in contradictoriu pe ce programe se vad la televizor, in ce interval orar si asa mai departe. Si cine e cel mai destept cedeaza de obicei.
Asa incat pot sa ma retrag sa vad pe telefon sau pe tableta HBO GO. M-am uitat la 2 filme pe tableta, am facut trafic pe wi-fi de vreo 2 giga si a mers impecabil. Plus ca daca te plimbi prin casa poti sa iei tableta dupa tine sa nu pierzi nici o faza din film si nici sa ii pui pauza. De altfel vad ca asta ar fi si cea mai misto solutie de a vedea filmele la metrou. Mai ales ca la metrou e internetul gratis.
Eu m-am apucat de vazut Sopranos. Stiu ca probabil e tarziu, dar asa sunt eu mai anti trend. Iar cum fiecare episod are cam 40 de minute ar merge perfect de acasa la munca, daca as gasi un loc unde sa-mi pun telefonul sau tableta in masina. Sau in parc, daca nu ar bate soarele direct in display.
Oho! Acum ca vine vara ar fi perfect sa ai HBO GO pe plaja, ca oricum ai si acolo wireless, cam pe toate plajele mari de pe litoralul romanesc. Si te prajesti si vezi un film bun la umbra. Cu castile pe urechi ca sa nu te deranjeze nimeni, cu sunetul marii ambiental si eventual cu alte gagici care vor incerca sa le bagi in seama ziua.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “HBO pe mobil

  1. Eu nu folosesc internetul deloc pe mobil. Nu stiu daca e bine sau rau, dar de cand am mai crescut folosesc telefonul numai pentru convorbiri si mesaje….desi este un smart phone.

  2. Mili, atunci de ce ai nevoie de un smartphone daca il olosesti doar pentru mesaje si convorbiri.
    Mie mi se pare forte buna aplicatia. Mai ales pentru cei care merg mult cu metroul.

  3. Sunteti in urma domnilor, dar se misca lucrurile si in tara.
    Apetitul romanilor pentru media “mobila” se va vedea in anii ce urmeaza, cand puterea financiara va creste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: