home to blog Harry Potter 7 – the deathly hallows

Harry Potter 7 – the deathly hallows

Filmul a aparut exact cand trebuia tocmai ca sa tina blocate salile de cinema pana dupa sarbatori. In final industria cinematografica va avea de castigat in acest final de an din biletele vandute la acest film.

Cat despre film, in final actiunea e misto si are o oarecare logica. Totusi nu va duceti sa vedeti filmul obositi si fara sa fiti atenti pentru ca veti spune la fel ca tipul din stanga mea de aseara care la final s-a plans de lipsa de efecte speciale si de plictiseala. Filmul e putin cam lung, dar cum au ajuns la episodul 7,  se adreseaza in principiu failor Harry Potter care sunt deja impatimiti de film. Nu pot crede ca cineva care va vedea abia acum pentru prima data un film din seria HP s-ar putea sa ii placa sau sa-l inteleaga.

Cinema City au modificat IMAX-ul din Romania, renuntand la pelicula si facandu-l digital(al doilea din europa in format IMAX digital). Drept urmare proiectorul

care pana acum afisa filme de pe pelicula, acum le face digital. Sunt insa curios tehnic la ce rezolutie se proiecteaza filmul, cum si care e tehnologia de a-l trimite atat de departe, dar si capacitatea becului (sau daca au ramas acestea). Partea buna e ca s-a eliberat spatiul din camera de proiectie. In poza de mai jos vedeti ca aici unde era gol era o intreaga masinarie de montat si derulat pelicula filmului.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Harry Potter 7 – the deathly hallows

  1. Multe filme cu vrajitori, vrajitoare, magicieni am vazut, care mi-au placut, dar Harry Potter nu se numara printre ele. Stiu ca multora le place, dar eu n-am rezistat sa ma uit decat pana la jumatatea primului film.

  2. Vrei să ştii care sunt următoarele aventuri ale lui Harry Potter şi care sunt adunate sub urmatorul volum numit…Harry Potter şi Scoala Aurorilor.
    Volumul nu este scris de J.K. Rowling, ci de cineva care a citit carţile ei toate şapte de peste 40 de ori(împreună),iar aceasta este viziunea sa asupra următoarelor aventuri.
    http://harrypotterlascoalaaurorilor.blogspot.com/
    Pentru fanii lui Harrry Potter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: