home to blog Hardwell la Ultra Music Festival, cum trebuie sa fie un DJ

Hardwell la Ultra Music Festival, cum trebuie sa fie un DJ

Azi dimineata la ora 4 nu dormeam si datorita diferentei de fus orar l-am prins pe Hardwell in direct de la Miami la Ultra Music Festival. Atunci am vazut cel mai mare numar de oameni conectati pe Youtube la o transmisiune live. Bineinteles ca au fost sincope in transmisiunea live, din partea Youtube, probabil nu scalasera serverele pentru un flux asa de mare de oameni la o ora atat de inaintata. Lucru confirmat si de prezentatorii de la UMF TV dupa incheierea show-ului.

Iar acum la 12 ore de la finalizarea setului, cand probabil ca Hardwell inca doarme, pe contul sau de Youtube a aparut deja inregistrarea setului. Pentru ca asa se face atunci cand ai ajuns numarul unu mondial in materie de muzica electronica.

 

Sunt mandru ca il voi revedea pe Hardwell la Ultra Music Europe in iulie in Croatia.

Bonus, toate seturile Ultra Music Festival Miami.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Hardwell la Ultra Music Festival, cum trebuie sa fie un DJ

  1. Asta pe partea de comunicare.
    Totusi, un DJ povesteste ceva prin setul sau sau ar trebui sa o faca. Un set de o ora cu 20 de piese nu este altceva decat un playlist pentru sarit. Nimic mai mult. Prefer seturile lungi, atent construite, cu ups and downs.

  2. Bai nene. Eu tot nu inteleg acest concept de entertainment in care un cetatean vine si pune muzica. Si asta ti-o zice unu care a umblat o vreme prin Europa dupa o trupa de rave. Macar ma duceam ca mai bagau o artifica, o petarda, o ceva. Mai dezbracau 2-3 gagigi pe scena…
    Intr-adevar, in comparatie cu dj-ii din europa hardwell e maret, garrix e bine, dar parca tot “e doar unu’ care pune muzica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.