home to blog Hannah Montana ca sa ajunga

Hannah Montana ca sa ajunga

Daca Guta ar fi fost o greseala sau o eroare a unui confectionar de martisoare, de data asta avem si Hannah Montana facute in China si importate via Europa in Bucuresti.

De altfel la cum sunt pozele, martisoarele sunt facute acum doi ani. Va dati seama cat a durat transportul pana in Romania, cat a fost spaga la vama,  cat au stat martisoarele nevandute? Dar va puteti inchipui ce pierdere ar fi existat daca Hannah Montana ar fi cazut in disgratie?

Da, la doua gherete mai incolo erau martisoare si cu Michael Jackson.  Si cand te gandesti ca martisoarele se dau de 1 martie doar in Romania. Bineinteles ca se gasesc la Romana, la metrou daca va mai intrebati unde.

9 thoughts on “Hannah Montana ca sa ajunga

 1. ba vere ce porcarii de martisoare…. unde sunt mah martisoarele alea din vremea lu bunicu simple frate atza si o figurina simplu aaa plus emotia cand trebuia sa te duci sa il prinzi de bluza omului cu boldul …. vremuri vor disparea vor fi aplicatii pe telefon care vor trimite automat toate aceste mesaje si daruri care au devenit protocolare in 2011

 2. Nu doar în România. În Republica Moldova de asemenea există această tradiție. Și o parte de bulgari își dăruie mărțișoare.

 3. StiluRilu a spus tot dupa parerea mea. A disparut emotia aia si placerea cu care daruiesti si primesti un martisor…un martisor adevarat, o figurina simpla ce infatiseaza un cosar sau un trifoi, un buchetel de ghiocei… Azi barbatii se streseaza ce cadouri pretentioase sa cumpere pt sotii, prietene, colege, o adevarata nebunie, nu ca femeile nu ar fi pretentioase… Pacat, ca nu mai apreciem simplitatea si adevarata semnificatie a unui martisor.

 4. Si de ce esti tu sigur ca le-au treubit 2 ani sa treaca vama?:))

  Poate le-a cumparat in 2009 sau 2010 si nu le-a vandut pe toate asa ca anu asta a iesit tot cu martisoarele din anii trecuti.

 5. De fapt doar imaginile alea sunt facute la mama China, cutiile si snururile. Romanii le asambleaza separat, deci chinezii de fapt nu fabrica martisoare 😛

  Sa vezi ce fain e cand dai o comanda de 10.000 de sosete de Craciun si in loc sa scrie Un cadou pentru tine, scrie Uu cadou peutru tiue :))

 6. Ce labareala maxima a devenit si 1 martie. 🙁
  Toti colegii se intrec in da cele mai fancy si cool cadouri, de la buchete de flori pina la bratari si lantisoare, la care au pus “simbolic” un snur colorat in rosu si alb. Mi se face greata de atita prostie si infatuare. Eu am luat citeva martisoare clasice, snur+decoratie (iepuras, ghiocel, cosar) dar plm parca eram din epoca de piatra.. Si fetele la care am dat se uitam cam ciudat la ele :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: