home to blog Hai sa vedem daca mai jucam cu Argentina

Hai sa vedem daca mai jucam cu Argentina

Sincer nu m-am uitat in ultimele zile la tv, dar a mai vazut cineva pe Protv promo-ul pentru meciul Romaniei cu Argentina de pe noul stadion national? Daca nu l-ati mai vazut iata care ar putea fi cauza:

Sud-americanii doresc amânarea lui şi îşi motovează decizia prin refuzul cluburilor de a elibera vedetele şi situaţia incertă a selecţionerului.

Adica Argentina vrea sa amane meciul cu Romania. Si asa intelesesem ca veneau oricum cu echipa a doua, pentru ca prima echipa e in alta treaba. De altfel Argentina a mai pierdut niste meciuri, asa incat eu pun si  motivul asta pe refuzul unui meci care sa nu le convina foarte mult sud americanilor.

Vine Argentina sa joace cu noi sau nu? Nu de alta dar biletele la meci sunt deja aproape vandute.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Hai sa vedem daca mai jucam cu Argentina

  1. intr-adevar, “pumele” au pierdut 2 amicaluri cu Polonia si cu inca o tara pe care nu o mai retin. au probleme si cu antrenorul, din ce stiu eu. dar daca in contractul semnat scrie negru pe alb, ca vor fi prezete starurile din tara tangoului, asa va fi. ultima stire, ar fi, ca echipele de club nu ii lasa pe jucatori la nationala, pentru aceste amicale. in aceste conditii, diriguitorii fotbalului din Argentina, se vad nevoiti sa se fofileze, stiind ca nu pot invoca motive de a veni cu echipa a doua. de vreme ce au semnat un contract ferm.
    nu stiu, de unde ai tras concluzia, ca ar putea veni cu rezervele. oricum, Cristi, biletele vandute, ar trebui sa fie valabile intr-o alta data, in caz ca se amana.

  2. De la un meci care, desi e amical, reprezinta totusi inaugurarea unui stadion, nu te poti fofila.

    Daca argentinienii vor amana o astfel de partida inseamna ca noi chiar nu suntem respectati pe afara (nu ca m-ar mira, dar inca mai sper). Si ar mai insemna ca FRF si al sau Mircea Sandu sunt tratati de federatiile importante cum e tratat Basescu de Sarkozy (si, din nou, n-ar fi un soc).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: