home to blog Hai sa reinventam muzica

Hai sa reinventam muzica

Va amintiti de sintetizatorul asta micut de la Sweedish House Mafia care te oripileaza si te face sa te intrebi cum fac aia muzica doar din 5 taste? Uite fix asa de simplu:

Partea  buna a lucrurilor e ca sintetizatorul asta e pe bune, costa doar 799 de dolari cica si i s-au deschis preorderele. Hai sa ii vedem pe ai nostri ca si-l cumpara si ce fac cu el. Optick, Vali va bagati nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Hai sa reinventam muzica

 1. oh, nu… daca se pun si romanii sa faca piese cu asta atunci pot spune ca este 0 inspiratie. nu cred ca sintetizatorul ala e pentru oricine, cei 3 DJ au experienta.

 2. E tare jucaria…de cand am vazut videoclipul am cautat pe net sa mi-o cumpar si eu…dar pretul de 800 USD ma face sa mai astept.

  P.S. Daca voi credeti ca SHM a facut piesa folosind acel sintetizator eu zic sa va mai ganditi!

 3. Cred ca acelui Synth baietii de la SHM doar i-au facut publicitate; Asa cum zice si Oliver, ma indoiesc de relevanta lui in “ONE”. In link-ul de mai jos e un “alike” facut de un amator :
  http://www.youtube.com/watch?v=hwSBemysnp0&feature=related

  (pentru cunoscatori – din cate-mi dau seama s-a folosit de “Glitch” , “3xosc” si inca ceva pentru “dance leading”, probabil Sylenth) .

  Cat despre baietii de la SHM, cand ai bani sa-ti permiti sa lucrezi pe Apple cu Logic Pro … e o cu totul alta poveste. Mai nou, logic pro are un “riff machine” (pentru cunoscatori) mult imbunatatit, care te ajuta cu acordurile/progresia, intervale, armonii etc…astfel incat din doar cateva click-uri iese totul potrivit perfect si frumos pe deasupra. Romanii nostri au cam facut exces de zel cu “tehnica” asta miraculoasa si drept urmare melodiile lor suna cam la fel.

  Si un link cu SHM dezvaluind din “magia” din spatele piesei “ONE”:

  http://www.youtube.com/watch?v=hwSBemysnp0&feature=related

  (tot pentru cunoscatori – observati ca mare lucru nu zic despre munca lor…ceea ce dovedeste ca e vorba mai mult de soft-uri care fac treaba in locul lor).

  Piticu, dar Armin nu-ti place? 😀

  http://www.youtube.com/watch?v=ZLXFAAqGIsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.