home to blog Hai Nokia cu revolutia … azi?

Hai Nokia cu revolutia … azi?

S-a calmat internetul cu datul parerilor din semnarea cu Nokia si Microsoft a contractului de colaborare?

Pe scurt Nokia este in continuare liderul telefoanelor mobile din lume. Au negociat cu Google si cu Microsoft si au ales Microsoft. Si asta dintr-un simplu motiv: windows mobile cere minim 8 mp  camera video, minim 4 giga stocare, minim nu stiu cat ram si procesor. Iar Nokia are cu ce sa livreze astea. Pe langa asta stiu sa optimizeze un telefon asa cum trebuie.

In schimb pentru a mai putea fi un nume pe piata Nokia trebuie sa scoata un telefon compatibil cu toate gadgeturile existente acum. Nu peste doua luni, nu peste doi ani de teste, acum. Daca nu-l scot acum, revenirea va fi mai … interesanta ca sa zic asa. Dar oricum buna de urmarit.

Ca daca nu vine iPhone 5 undeva la finalul verii. Asta ca sa ii multumeasca pe cei care si-au luat iPhone4, sa nu zica ca l-au luat degeaba si ca expira repede.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Hai Nokia cu revolutia … azi?

 1. La calitate Nokia cred ca sunt cei mai buni… din pacate au cam ramas in urma cu tehnologia. Eu zic ca vor recupera repede. Oricum, inca domnina piata telefoanelor mobile, simple + smartphone-uri.

 2. Ce calitate au nokia? O carcasă de metal?
  Telefoanele nu au un target anume , nu îşi dau interesul. Fac telefoane fără noimă. Cameră de 8 mpx fără AF? Strategie de marketing. Şi multe alte chestii.
  Ps, nu contează ce marcă de telefon am, oricum ai privi nokia nu mai sunt ce au fost. Ei se vând acum pe urmele generaţiei de aur nokia (6300,6234,n95,n73,5300,1100 şi alte câteva modele)
  Nu am iphone 😉

  1. un telefon nokia de 5 ani de zile e legat la un server si trimite sms-uri de alarma daca pica ceva

   inainte de asta l-am folosit inca 5 ani.

   da, au calitate.

   1. Păi tot la telefoanele vechi mă refeream şi eu că sunt bune. Cele mai noi nu se ridică la aşteptarile publicului. Uneori sunt scoase pe bandă.

 3. Invata sa scrii , se scrie “minimum” nu “minim”. Mai ai multa gramatica de invatatat pana sa ajungi sa-l critici pe Badea,care,macar stie sa vorbeasca literalmente corect

 4. Ai comentat la articolul scris de nwradu pe tema asta si totusi ai inteles cu totul altceva 🙂 Motivul ala care il zici tu n-are nici o treaba.

  Uite aici un alt punct de vedere realist: http://gizmodo.com/#!5758807/why-didnt-nokia-use-android-because-that-would-be-giving-up

  Si nu sta chiar asa bine la optimizare, in special cand e vorba de telefoane noi, cu touchscreen. Am avut un 5800 xpress music si lag-ul e f. enervant, si nu este singurul telefon cu problema asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: