home to blog Hai la cea mai cool petrecere de Revelion

Hai la cea mai cool petrecere de Revelion

Revelionul se intampla anul acesta la Sala Polivalenta. Si asa cum nu va veti astepta nu va canta Fuego acolo. Ci va fi o super petrecere. Si asta pentru ca vor veni acolo Christopher Lawrence, DJ Wanda, DJ Miki Love si Snatt & Vix.
The Countdown 2014 - poster

Cred ca nu trebuie sa va spun cine este Christoper Lawrence, va spun doar ca este votat cel mai bun DJ din Statele Unite si vine la noi de Revelion pentru o petrecere pe cinste.

5 invitatii duble la petrecerea de Revelion de la Sala Polivalenta.

Daca vreti sa veniti cu mine la petrecerea de Revelion de la Sala Polivalenta, pun la bataie cinci invitatii duble. Sigur va fi fenomenal. Asa ca va astept in comentarii sa-mi spuneti de ce vreti sa veniti la Sala Polivalenta, iar distractia o garantez eu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Hai la cea mai cool petrecere de Revelion

  1. Man, as veni si eu dar numai daca invitatiile tale chiar sunt petru revelion sau ne faci vreo farsa si ne trimiti la Sala Palatului, intentionat:)) Chiar si asa, as veni la Sala Polivalenta, de Revelion, pentru ca:
    1. Am ramas fara planuri pentru seara aia *si un pic fara buget.
    2. Pentru ca ajung pe jos de-acasa si asta e bine, in cazul in care distracta garantata de tine va fi fost la Sala Palatului si nu la Sala Polivalenta.
    3. Pentru ca miroase a ceva diferit.

  2. Pentru ca nu am fost niciodata la Sala Polivalenta si 2014 se anunta un an plin de surprize! Asta pe langa faptul ca eu insami reprezint o surpriza 🙂

  3. Pentru că… inițial aveam un grup și trebuia să petrecem, dar o amică a fost chemată să lucreze în noaptea de Revelion și ni s-au anulat planurile. Și pentru DJ Wanda & Christopher Lawrence. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: