home to blog Hai la B’ESTFEST

Hai la B’ESTFEST

Anul asta mergem iar la B’ESTFEST ca sa ne simtim bine, ca sa ne bucuram de jetoanele de bautura, sa fim responsabili sa avem parte de muzica buna, atmosfera misto si asa mai departe. Anul trecut m-am intalnit acolo cu o groaza de lume, de la obisnuita gasca metropotam pana la colegi de munca, prieteni pe care nu i-am mai vazut de un car de ani si multi multi.

Ei bine … anul asta ca sa nu fiu singur la B’ESTFESTsi ca TU sa poti intra gratuit acolo iti zic o chestie misto. E simplu. Intri pe siteul Bestfest te inscrii la concurs si castigi doua din cele 1000 de bilete. Sa va dau sfaturi cum sa aveti mai multe sanse de castig?

Si anul asta vom putea veni cu laptopurile pentru ca Romtelecom – principalul sustinator al evenimentului – zice ca da net gratis. Sper sa fie mai multe AP-uri si mai bine facute, nu doar la cortul ala, ci si la alte scene ca sa butoneze toata lumea. Sa vezi poze uploadate in real time pe bloguri si video-uri pe Youtube.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Hai la B’ESTFEST

  1. “Operator telefonie mobila*” wtf, vor sa stie daca sunt sau nu portata, cutting costs, ma suna de pe centrala din reteala in care e nr meu? Sau ce? :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.