home to blog Hai cu jafurile, hai cu razboiul

Hai cu jafurile, hai cu razboiul

Pentru ca suntem atat de bine organizati s-a spart un depozit militar si s-au furat arme. Pana aici toate bune si frumoase, fapte din astea se intampla in fiecare zi in Albania, Macedonia, Serbia, Bulgaria si alte tari de lumea a 3-a.

Mai nou se intampla si la noi, pentru ca si noi ne indreptam cu siguranta spre o categorisire a unei tari de acest rang.

Cum armele alea sunt bune de folosit, sau s-au vandut foarte repede, deja au aparut jafuri armate … pana acum la Brasov. Ce e frapant si foarte misto,  autoritatile au declarat ca nu au motive pentru care sa intareasca paza la alte dispozitive si depozite militare. Mai mult decat atat, filtrele de politie n-au gasit nimic, drept urmare se vede eficienta  lor.

Asa incat, daca va supara niste unguri, niste tigani, sau cine stie ce cum vreti niste case de schimb valutar apelati cu incredere. Nu de alta, dar bancile nu pot fi jefuite ca nu prea au bani.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Hai cu jafurile, hai cu razboiul

 1. Eu parca si vad cersetorul de la coltul blocului:
  “Sefu aveaua-i naroc si sanatate, da si mie un glonte sa-mi incarc si io revelveu’ ca sa am sa sparg si io o brutarie! Ca hai sefu ca nu furam…”
  😛

 2. eu sunt bolnav de teoria conspiratiei.cred ca se creaza o diversiune.armele au fost ori scoase din tare(foarte probabil) ori imaprtite prin tara(probabil).pentru a se atrage toata atentia pe brasov si pe un jaf,in conditiile in care s-au furat niste are,nu e nevoie de multa munca.cred ca d-asta nu stiu inca nici cu ce s-a tras.partea nasoala e ca a murit pana acum un om.cred ca nu le-a iesit cum au stabilit.sunt bolnav rau…

 3. cu siguranta cei care au dat spargerea nu vor fi prinsi,sigur sunt profesionisti altfel ar fi fost prinsi pana acum.problema e unde vor ajunge aceste arme si la ce vor fi folosite,doamne fereste sa ajunga prin scoli asa ca in state…..

 4. Salut,

  Daca tot scrie in mass media asta ca “Politistii au portretul robot” si “Oamenii sunt rugati sa apeleze a 112 daca au informatii in legatura cu…”, de ce nu este facut public acest portret?
  De ce sa nu vada toata toata tara cum arata retardatu’ ala ?
  (Cel putin in stirile de azi nu gasesc un portret robot)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.