home to blog GT540 de la LG, pentru fete

GT540 de la LG, pentru fete

Am butonat zilele astea si cand am fost la Mika la concert un LG GT540. Telefonul e dragut si foarte sic. Vine cu android 1.6 si acum trebuie sa arumentez de ce il consider ca ar sta mai bine pe mana unei fete.  Ei bine, noi geek-sii am alergat disperati dupa android 2.2, dupa update-uri, dupa ultimele gadgeturi de pe piata, dupa telefoane noi, cat mai mari si cat mai iPhone Killere. In schimb si fetele aveau nevoie de un telefon care sa nu le ceara update in fiecare zi,  sa nu le dea eroare ca nu mai au spatiu pe disk (asa cum se intampla la desire dupa update), sa nu depinda de procesor si de memorie pentru a putea vorbi la telefon, pentru a scrie pe facebo0k, pe twitter sau pentru a se juca un joc cu avioane.

Noi baietii mai avem o problema. De obicei avem degetele mult prea groase, iar un telefon din asta micut si delicat ne-ar crea ceva probleme in a folosi tastatura sau in a folosi ecranul TFT rezistiv, asa incat fetele se descurca foarte bine in a misca lucuri. Telefonul are si o baterie nesimtita de 1.500 mAh, asa incat o zi nu-i ajunge sa se descarce oricat de mult l-ai stresa. Face poze dragute, le-ati putut vedea zilele astea la Anca pe twitter. Si tot ea s-a indragostit de telefon si parca nu mai vrea sa-l fi lasat din mana.

Daca ar fi sa-l compar cu Xperia Mini, asta e un telefon, ala e o michiduta inutila.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “GT540 de la LG, pentru fete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.