home to blog Greva la RATB, cand pacaleala nu e la misto

Greva la RATB, cand pacaleala nu e la misto

Aseara s-au anuntat pe mailuri ca s-ar putea intampla un protest in RATB si se chemau oamenii in autobaza Titan sa discute. Azi dimineata la ora 5 nu a iesit nici un mijloc de transport pe strada.

Capatul tramvaiului 41 pustiu de greva RATB

Din moment ce nu sunt autobuze pe strada teoretic se circula mai bine, in schimb sunt mai multe masini pe strada, iar indisciplina soferilor din trafic se vede exact acum.

Si daca ne-am inceput ziua bine, va urez un 1 aprilie fericit, greva asta nu e o gluma, chiar daca pana acum toti speram ca nu s-ar putea intampla.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Greva la RATB, cand pacaleala nu e la misto

  1. Sunt sigur ca oamenii ar fi preferat sa fie pacaliti decat sa indure trista realitate. Puteau totusi sa dea un avertisment si sa anunte cu 1-2 zile inainte, sa stie si calatorii ce urmeaza, sa caute solutii alternative de transport si apoi sa dea drumul la greva si sunt convins ca o sa iasa nasol, nu cunosc foarte bine situatia insa unele domenii trebuie sa gandeasca de 2 ori inainte sa faca greva.

    Ai cumva idee cati soferi de RATB sunt, oare in astfel de conditii de criza n-ar merge dati toti afara si angajati altii? Nu e o metoda buna, insa trebuiesc evitate astfel de manipulari ale unor sindicate, mi se pare inacceptabil sa sufere milioane de oameni care au platit abonamente si care trebuiau sa ajunga la servici. Calatorii meritau sa fie anuntati de aceasta greva!

  2. Se circula groaznic. De la Valea Argesului la Razoare am facut fix o ora, iar pana la Unirea aproape 2 ore… E un haos de nedescris pe strazi si evident, cum ziceai, nesimtirea primeaza!

  3. Si care ie legatura prietene intre lipsa autobuzelor si circulatu mai bine? Alea iti taiau tie calea si nu te lasau sa circuli cu 100 la ora pe undeva? Ma faci sa ma lol.

  4. A crea haos este usor. Chiar daca au dreptate trebuie sa gandeasca pentru ca actiunile lor sunt suportate si de altii.
    Ce ar fi sa faca greva spontana si medicii si pompierii….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: