home to blog Google Street reface hartile din Romania

Google Street reface hartile din Romania

Pentru ca nu-i asa, noi ne dezvoltam foarte bine si facem foarte multe lucruri, Google a decis ca a venit momentul sa refaca strazile din Bucuresti. Sa aduca poze noi, sa faca poze si vara, nu numai iarna cand e totul trist si irelevant. Asa ca s-au pus pe drum si hai sa facem poze strazilor.

Apar pe google street view

Pentru ca am prins masina asta in intersectie, sa va zic si ce are inauntru. Pe locul din dreapta un monitor Dell de 21”. In dreapta soferului exista o consola cu touch, pe care soferul apasa diverse butoane. Probabil marcheaza pe ea pozele ce trebuie blurate, lucrurile care trebuie scoase din poze, alea pe care le vede sau traseul ce urmeaza.
In spate e un rack standard, cabinet, in care intra multe fire si pare ca e acolo mai mult decat o unitate de calculator. Bancheta din spate nu exista. Am impresia ca din masuri de securitate exista bancheta din dreapta, iar monitorul era pus acolo cu niste sprijine.

Soferul nu pare a fi roman, de fapt nici nu-l intereseaza pe ce strazi merge, ca doar are GPS, ci doar sa mearga si sa faca poze. Era cu o figura relaxata spre plictisita, cu toate geamurile inchise.

Si pentru ca eram in intersectie cand a trecut, daca nu va mai trece inca o data sa ma scoata din poza, voi aparea in urmatoarea editie de la Google Street, ca fiind disperatul ala cu fata blurata care facea poze masinii in Piata Presei.

16 thoughts on “Google Street reface hartile din Romania

  1. Nu marcheaza el nimic. El doar conduce si face poze. Pozele contin geotag si le primesc baietii de la desk care blureaza ce vor ei. Pacat ca o sa te blureze si pe tine 🙂 Sa pui un marker acolo cand s-o publica poza. Probabil mai pe la anu’ 🙂

  2. ah, trecusera si pe strada mea, in Mexic! Masina era neagra, insa:)) capac la toate, desi nu era nimeni la mine acasa, apar luminile aprinse. Ghosts busters too?

  3. avantajul la Google streetview e ca au surprins zone inainte de demolare, cum ar fi Berzei…
    Cum pastram ISTORIA? Oare sunt baieti buni sa putem alege anul filmarii? ar fi super

  4. Acum 2,3 zile am vazut masina si in Timisoara. Deci ori sunt mai multe masini, ori se misca destul de repere 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: