home to blog Google se gandeste la Ziua Nationala a Romaniei

Google se gandeste la Ziua Nationala a Romaniei

Din fericire google se gandeste la ziua nationala a romanei si a pus un logo special pe prima pagina a google.ro. Asta e partea buna, partea care nu este buna e ca inca nu suntem si pe google.com cu acest logo.

Ce conteaza e ca avem suficienti angajati in cadrul companiei de intenret, astfel incat sa ne facem si noi auziti pe acolo si sa beneificiem de un logo. Si mai sunt fericit ca au nimerit corect culorile pe steag: albastru, galben, rosu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Google se gandeste la Ziua Nationala a Romaniei

  1. Logoul a fost plătit de guvern, ca parte a unei acţiuni de propagandă politică internă. Dovada e simplă, harta ţării fiind colorată în portocaliu, culoarea partidului de guvernămînt.

  2. Da, clar e propaganda PD-L-ista. Mai era unul pe nu stiu ce ziar zicea ca e facatura cu ungurii, ca de ce e “l”-ul verde? Ca nu noi avem verde ci ungurii.

    Daca lumea s-ar uita la culorile “Google” ar vedea ca al doilea “o” are aceeasi culoare ca harta Romaniei din logo-ul de mai sus si ca, stupoare, “l”-ul este verde. Ar fi trebuit cei de la Google sa isi aleaga un logo doar in albastru, galben si rosu ca nu cumva sa se simta romanii lezati. Oameni buni, v-ati gandit sa consultati un medic inainte sa postati toate prostiile astea?

    PS: Din Germania, pe google.com apare logo-ul obisnuit, asa ca iepurasul isteric are dreptate din punctul asta de vedere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.