home to blog Google plus pe mobil

Google plus pe mobil

Dupa cum vedeti in imaginea alaturata, Google nu ma lasa neam sa imi instalez mult minunatul lor plus pe mobil.

Asa ca ma poate ajuta cineva pe mail sau in comentarii cu un link la acest magnific program? Daca nu, o sa imi para rau ca o sa uit sa intru pe magnificul plus, acest Facebook al lui Google.

Update, l-am primit deja: http://bit.ly/gplusmobile

26 thoughts on “Google plus pe mobil

  1. De ce nu il instalezi folosind aplicatia android (Android Market) si nu site-ul lor dedicat. Tableta mea nici macar nu mi-o recunoaste site-ul, insa pot descarca nestingherit de pe Android Market.

  2. dami adresa ta de mail…si itzi trimit acest minunat program(google+)in format apk……trebuie decat sa-l pui pe card si sa0l instalezi:)

  3. @Piticu vad ca nu ai o tableta, dar vad ca telefonul nu iti este recunoscut. Tocmai asta iti spuneam. Poti descarca aplicatia cu Android Marketul (Din ce vad eu, observ ca tu esti pe site-ul android nu in aplicatia Market, poate gresesc).
    Si solutia oferita de Ghiulvesi e recomandata. @Ghiulvesi – Poti urca apk-ul pe un ftp si sa-i dai link-ul, intra acolo cu telefonul si se instaleaza automat.

      1. Merg ambele aplicatii, navigation si streetview, ai optiune sa intri in oricare din ele folosind google maps (ultima versiune actualizata).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.