home to blog Google Drive

Google Drive

Google a lansat Google Drive, solutia lor de stocare online. Doar 5 giga la inceput. In schimb Dropbox si Microsoft Skydrive ofera cate 25 de giga de stocare online. Si asta pentru toate fisierele tale pe care le poti accesa de oriunde, de pe orice, oricum, oricand.

Si pentru cei care nu cred.

10 thoughts on “Google Drive

 1. doar o mica greseala am de semnalat: dropbox ofera doar 2gb free plus 500 mb pt fiecare persoana invitata (maxim 16gb).

  iar Skydrive ofera 25gb doar pt cei ce au conturi vechi de cand au lansat skydrive daca faci acum un cont primesti “doar” 7gb.
  o seara/zi placuta.

 2. Google Drive “rules” la marimea maxima unui fisier pe care il poti “urca” in cont. Nu iti zic cat, te las sa te “zbati” si sa gasesti singur.

   1. A se citi “giga” in loc de mega…cu cifrele ai nimerit-o 🙂
    Am pus un film la ei si cand am vrut sa vad fisierul mi-a aparut o pagina in care puteam sa il vad ca pe youtube in streaming. +1 pt asta

 3. Eu ma intreb daca isi pune cineva problema securitatii datelor (privacy-ului) pentru aceste generoase servicii de cloud storage.

 4. Cred ca la microsoft s-a schimbat in vreo 7gb sau pe acolo, 25 am si eu pe contul vechi de live.com care o sa dispara curand, la dropbox incepi cu putin si cu invitatii si upload photo mobile poti urca lejer la vreo 5-7 gb, la drive e frumos ca cei care aveau upgrade de ex la 20gb cu 5 eur/an au acum in drive 20+5 si in gmail 10 la acelasi pret in loc de vreo 5 eur/luna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.