home to blog Google doodle pentru Freddie Mercury si niste muzica veche

Google doodle pentru Freddie Mercury si niste muzica veche

Freddie Mercury  ar fi trebuit sa implineasca astazi 65 de ani. Daca ar mai fi trait, probabil Queen ar fi fost cea mai bine vanduta trupa a tuturor timpurilor si am fi avut ocazia sa ii vedem si la Bucuresti in concert. Poate am fi strans si cateva sute de mii de oameni acolo.

Si pentru ca Freddie Mercury  a fost o voce inconfundabila in muzica, trecand peste toate escapadele si nebuniile unei vedete, Google l-a rasplatit astazi cu cel mai frumos doodle pe care l-am vazut pana acum. Daca n-ati intrat inca pe google, click si apasati butonul de play.

Bonus: am gasit aseara pe calculator niste muzica pe care la un moment dat o furasem din reteaua de cartier. Si nu putina ci 153 de piese. Nu stiu cui ii placeau, dar sunt clipuri din anii ’90 pe care cativa dintre voi chiar ar dori sa le mai vada. Asa incat, am facut un cont pe youtube, le-am pus la urcat, iar acum le puteti vedea si voi. Imi doream de mult sa fac asta, dar tot uitasem de poveste.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Google doodle pentru Freddie Mercury si niste muzica veche

  1. Ai urcat clipui pe Youtube pe care nu l-ai podus, realizat, regizat si pent ucare nu detii dreptui de autor… cool… vreau si eu exemple din acestea ca sa nu mai fac… Freedie nu a fost doar o voce, el a fost vocea ce a dat videoclipurile de tremura carnea pe mine de emotie, cand ma uitam pe kanal 1 la bulgari si priveam ca prostu’ la Higlander… Nemuritorul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.