home to blog google 10 ani

google 10 ani

Si se duce la scoala si ia premii in fiecare zi. Se cearta cu colegul de banca Yahoo! si trag cu hartii in ochlearistul ala de Microsoft din prima banca.u

Nu stiu de ce, dar toata lumea se uita la Google ca la urmatorul Microsoft. Probabil ca asa va fi.

7 thoughts on “google 10 ani

  1. viitorul suna bine 😀 macar sa fie asa, oricum google a avut o crestere spectaculoasa si nu inceteaza sa ne uimeasca sau ma rog sa incerce sa-si imbunatateasca serviciile.
    La multi ani google.

  2. La multi ani! Eu unul sunt foarte multumit de serviciile oferite de catre google, sper s-a continuie tot asa si cat mai multe inovatii pe viitor!

  3. Chiar ma uitam la un documentar pe Discovery Science despre cum a inceput razboiul browserelor cand Netscape facea legea si Microsoft nu vedea un potential in internet, cum cei de la Micro s-au intalnit cu netscapeistii sa le faca o oferta de preluare si ei au refuzat zicandu-le calm, ne pare rau. Nimic nu va mai depasi Google in materie de net, maine poimaine vedem si Google OS , odata cu lansarea Chrome a inceput procesul
    http://www.linuxjournal.com/content/gacl
    Probabil ca o fi adevarata zicala ” the first million is always the hardest” , Google a tratat-o ca fiind “the first 10 billion is always the harderst” si acum ca au bani fac ce vor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: