home to blog Gluma autostrazilor. Oare se deschide Bucuresti – Ploiesti?

Gluma autostrazilor. Oare se deschide Bucuresti – Ploiesti?

Bancul zilei vine astazi de la primul ministru in functie, care zice ca …

Si pune si o poza ostentativa pe Facebook, laudandu-se probabil cu marile realizari la hectar. De altfel pe 30 iunie, cu o zi inainte de inaugurare, ar trebui sa se dea drumul biciclistilor sa circule pana la ploiesti si inapoi pe autostrada.

Sa nu va asteptati ca autostrada sa aiba parte de vreun marcaj, de vreo iesire sau de vreo parcare. Am trecut cu avionul deasupra autostrazii si arata asa:

A se observa iesirea in the middle of nowhere de pe autoastrada. Adica e o iesire de pe autostrada, dar nu vad nici un drum de pe care sa iasa sau sa intre.

Si dupa ce am citit declaratiile ingrijoratoare ale sefului ministrilor, ma intreb doar daca se mai deschide Bucuresti – Ploiesti pana la 1, asa cum era programat. De autostrada de la mare ne-am luat gandul de mult. N-are nici o sansa.

Si in tot timpul asta noi stim sa dam importanta numai scandalurilor si show-biz-ului. Desi am putea face un scandal misto si din autostrada. De genul, uite, e ora 9:45, muncitorii lucreaza. E ora 10:23, muncitorii au luat o pauza. E ora 11, muncitorii n-au revenit din pauza. Sa lucrezi cu o camera de filmat pe tine e atat de productiv …

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Gluma autostrazilor. Oare se deschide Bucuresti – Ploiesti?

  1. Piticu crede ca subtraversarile/supratraversarile sunt iesiri. Pentru subtraversari se poate rezolva sa fie si iesiri, dar este mare riscul de a ajunge ingeras.

 1. :))) Biciclistii si-au luat masuri de precautie. Cand s-a propus plimbarica pe autostrada cu bicicleta, organizatorii au spus ca vor face un traseu pana la jumatatea distantei dintre Bucuresti si Ploiesti cu plecare din Ploiesti. Deci stiau ei ce stiau :)))

 2. Piticule, zi daca mai ai poze din avionul ala. Nu de alta, dar daca stau sa ma gindesc e posibil sa-mi fi pozat si zona unde locuiesc. Si caut de multa vreme o poza din avion.
  Nodul de care vorbesti e posibil sa fie spre Snagov. Dar na, mai e de lucrat la infrastructura.

   1. Zona in care ai facut poza bre. La cum ti-e faima sigur ai facut mai mult de o poza 🙂
    Eram curios daca le-ai postat pe undeva sa arunc si eu un ochi pe ele.
    Dupa ce decoleaza, avionul face o bucla spre nord.Eram doar curios. Ca eu am prins doar noaptea zboruri prin zona mea 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.