home to blog Ghici ghicitoare, ce e dulce?

Ghici ghicitoare, ce e dulce?

Am o ghicitoare pentru voi. Sa zicem ca vreti sa traiti sanatos si ca v-ati dat seama ca berea nu va ajuta la acest aspect. Cel putin va da dureri de cap dimieata si va simititi slabiti dupa o seara in club cu multa bere. Si atunci ce va ajuta pe voi sa va simtiti vioi, sa fiti sanatosi, sa va mentineti greutatea, ba chiar sa va intareasca si sa va hidrateze daca tineti o dieta? Si va dau si un indiciu, am scris anul trecut despre asta si recomandam bautura (da. Despre ceva lichid e vorba.)  pentru ca suntem in Bucuresti intr-un oras poluat. Si eu il consider un strict necesar in fiecare zi.

 

Deci, v-ati prins? 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Ghici ghicitoare, ce e dulce?

  1. Nu stiu. Dar ai observat cate posturi in care vorbesti despre “bautura” ai? WoW! cred ca sunt mai multe decat toate posturile despre orice de pe amaratul meu de blog. Deci, da, wow! Dar spune`mi totusi…ce e?

  2. aici te contrazic pe jumatate :))

    “Sa zicem ca vreti sa traiti sanatos si ca v-ati dat seama ca berea nu va ajuta la acest aspect.”

    in sensu ca berea, dar si alte neamuri de alcool, omoara celulele moarte si asta inseamna ca organismu scapa de “cadavrele” care nu-i folosesc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.