home de pe net, news Gazeta Sporturilor vanduta?

Gazeta Sporturilor vanduta?

O stire bomba a creat furori ieri, pe langa frigul de afara. Gazeta Sporturilor se vinde catre trustul de presa Gazzeta din Italia.
Interesant ar fi pretul de vanzare al celui mai mare cotidian sportiv din Romania si a celei mai accesate pagini de web de stiri. Aici in spate sunt o groaza de afaceri, sunt o groaza de bani investiti, dar ce va face cu echipa? Vom vedea un nou experiment de genul Libertatea – Click?

Ce e bine, in schimb, e faptul ca cumparatorul e tot o companie straina. Pana una alta ramane de vazut, atat timp cat italienii au dorit tacere asupra acestor negocieri. Si acum vom vedea cat de scump se va vinde Voiculescu, pentru ca vorbele sunt ca ar vinde GSP-ul o data cu Jurnalul National. Din punctul meu de vedere ar fi si timpul.

9 thoughts on “Gazeta Sporturilor vanduta?

  1. Mestere, scrii de-atata vreme si tot nu renunti la cacofonii. Iti recomand sa le inregistrezi la OSIM, dupa frecventa lor pe blogul asta deja te reprezinta.

  2. Victor Ciutacu said … ……..au dezmintit negocierile atat italienii, cat si Voiculescu.
    Daca dezimntirile se dovedesc mintiri apari la tv in tricoul de analist precum colegul Mircea?

  3. ce cauta ciutacu aici? deja miroase a sconcs

    I-a cam tremurat putin putzulica cind a auzit ca Jurnalul National va fi vindut si cei care il vor cumpara nu vor tine lingai acolo.

    ciutacule nu am nevoie de comentariile tale aici.Hai ia si fa analiza pe text sa vezi daca am scris gresit ca asta era tactica ta de a arata cit de tare esti tu fata de ceilalti muritori.Sa ii faci agramati pe unii din cei care mai uita o virgula sau care din viteza nu pun un “i” sau mai stiu eu ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.