home to blog Gardianul – Ilink si internetul din .ro

Gardianul – Ilink si internetul din .ro

Acum cateva zile Mirela mi s-a plans ca de la ea de acasa merg toate paginile de net mai putin aia de la Gardianul. Mi-a zis Mirela ca se cunoaste cu diverse persoane de la furnizorul de internet si ca sa ii zic ce trebuie sa ii intrebe pe aia sa verifice. I-am spus sa verifice daca si mai ales unde se opreste netul intre ea acasa si serverul de la gardianul.

In schimb de la Zoso aflu de asta.

Adica cineva taie accesul catre un server pentru ca niste jurnalisti au scris de naspa. Si nu-l taie pentru o singura persoana il taie pentru cateva mii de abonati. Asta se numeste cenzura si discriminare.

Dar degeaba ne aberam noi in cuvinte. Astept sa vad ca cineva le face lor o reclamatie, pe langa asta ca se iau masuri in urma acelei reclamatii. MCTI nu se sesizeaza din interior ca n-are nici un interes. Mai rau, nici ANRC-ul n’are sens sa faca asa ceva. Totusi ANRC-ul poate suspenda licenta de transmisii, sau sa traga o amenda de toata frumusetea.

20 thoughts on “Gardianul – Ilink si internetul din .ro

  1. Ce bine ca isi fac angajatii de la RDS bloguri ca sa intre angajatii de la ilink ca na pe criza toata lumea vrea bani in plus.
    Eu am internet de la ilink de pe vremea cand se numea Evolva, daca nu imi conveneau serviciile cu siguranta acum eram abonat la alta firma. Cat despre faptul ca au fost blocate anumite siteuri cum se face ca mie si la multi altii le-au mers iar la unii nu.

  2. Sincer si eu cred ca blogurile sunt facute de cei de la RDS. Am auzit un zvon ca ar plati oameni sa scrie bloguri impotriva concurentilor. Cine stie? o fi adevarat.

  3. Sunt oameni platiti sa faca asa ceva? Ar trebui sa scoata toate firmele astfel de posturi si sa stea toata lumea acasa sub plapuma cu pc in fata sa laude firmele la care lucreaza. lol.poate…..e si asta un mod de as face reclama sau de a ataca concurenta,dar eu cred ca totusi calitatea produsului si ofertei atrage clienti si face diferenta. Eu am renuntat la RDS dupa ce incepusera sa imi vina facturi mult mai mari nejustificate si dupa ce m-am saturat de serviciile lor de prosta calitate. Anul asta mi-am facut abonamel la Ilink cu 8 luni gratuite, pana acum toate bune. Vom vedea mai departe……

  4. Eu am ilink de 4 ani si nu am avut probleme. Singurele probleme au fost acum 2 ani la inceputul anului cand au avut ei probleme cu astia de la primarie care le taiau firele (cel putin asa mi s-a zis la telefon). Mie mi se pare ok ilink-ul, mai ales ca indiferent cat “s-ar forta” ei nu au cum sa ajunga NESIMTIREA rds-ului in privinta suportului tehnic.

  5. Foarte tare commentul lui dragos! Din pacate pare foarte real. Eu gandesc simplu: daca nu ar fi ok nu ar avea clienti si ar da faliment fara discutie la ce concurenta este in domeniul internetului. Asta patesti daca ii superi pe cei mari.

  6. Mi-am facut abonament la iklink in primvara, pe 2 ani- platind doar unu. Mi s-a parut foarte buna oferta, oricum era obonamentul mic. Cei care stateau inaintea mea aici avusesera abonament la ilink si mi-au zis ca nu au avut probleme asa ca decizia nu a fost complicata. Sincer diferenta intre ei si ceilalti se vede imediat prin viteza. zum zum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.