home to blog Gaina cu puii vii se intoarce in mormant

Gaina cu puii vii se intoarce in mormant

Cred ca gaina cu puii vii se intoarce in mormant, vine si ii blesteama pe unii si pe altii.

Altfel celelate stiri sunt buboiul grecesc, firul rosu intre MRU si Ponta, niste arabi pur-sange.

Imi cer scuze, ziceam de stirile de la ora 5 de mai jos. Astea sunt mult mai hidoase. E mai rau decat rastorni cosul de gunoi pe masa si te apuci sa cauti pe acolo si sa mananci. Dar ei numesc asta cel mai bun portal de stiri.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Gaina cu puii vii se intoarce in mormant

  1. Cioara era pasăre sau ceva locuitoare din Sinteşti ? Şi nu cumva textul a fost greşit editat în sensul că “cioara”…arzoaică şi masochistă de felul ei…i-a cerut să o violeze nu să violeze.

  2. lasă, că şi tu numeşti otv-ul la care lucrezi “cel mai bun site de ştiri / cea mai bună televiziune de ştiri”. la orice oră din zi sau din noapte îţi pot da cel puţin 10-20 de exemple de articole de tabloid de la voi. probabil d-aia nici nu aveţi articole semnate, ca să nu fie nominalizaţi stupizii ce îţi sunt colegi de trust.

  3. Unde “VEZI FOTO” e chintesenţa articolului. 🙂 UIMITOR, SENZAŢIONAL, O PLANETĂ ÎNTREAGĂ A CĂZUT ÎN CUR DE UIMIRE, ca să citez acelaşi site de ştiri. 🙂 Eu probabil sunt de pe altă planetă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.