home to blog Fusu isi face reclama in newslettere

Fusu isi face reclama in newslettere

LOL, din ciclul LOL, sau big LOL.

Cu alte cuvinte Fusu si-a trimis azi un newsletter cu link catre blogul sau, asta ca sa mai creasca un pic awarness-ul, sau ca sa fie mai vizibil. Poate asta e revenirea lui, insa cum sa te compari cu Obama? 🙂 Pun pariu ca o sa vedem multe rasete maine dimineata la Digital Marketing Forum.

Si daca tot vorbim despre Fusu, el si-a pus pe blog draftul prezentarii de maine de la eveniment. Astfel incat daca vreti sa investiti in neogen si sa primiti ceva in schimb, sau ca sa va cresteti brandul, veniti cu valiza de bani pentru Calin. E bine, profit intr-o vreme de relativa criza.

Daca proramul de maine, pe care nu-l cunosc inca la ora asta, imi va permite voi ajunge si eu la DMF

4 thoughts on “Fusu isi face reclama in newslettere

  1. nu stiu cine fusu asta ,dar daca l-ai pus linga numele de neogen..

    astia pe linga multe siteuri pe cale le au, au si celebrul doizece.ro un site de jocuri online, dintre care cel mai jucat este pokerul. loc unde o carutza de copii si nu numai , fac puncte pe care apoi le vand pe euro sau usd sub forma de credite ptr telefoane (cu car ori vorbesc ori isi cumpara telefoane pe care apoi le vand ) . si asta in vazul adminilor, pe fatza, si fara nici un IMPOZIT.

    cam asta este neogen ..

  2. @ concediaza… ai actiuni la neogen cumva..

    in afara de jobs ala .. restul e fabrica de spam.. si ma rog.. fusarimi din alea pe credite de telefoane ptr copii care majoritatea sunt retardati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.