home to blog Fusu despre online

Fusu despre online

Fusu se da cu parerea si spune ca in 2009 va scadea la jumatate dezvoltarea online din .ro
El da vina pe criza financiara si ar vrea sa aiba dreptate pentru asta. Eu ii zic ca nu.  In schimb zic ca internetul romanesc se va structura si stabiliza. Astfel incat solutiile de SEO SPAM vor pierde din anvergura, iar pe mai tarziu doar solutiile bine puse la punct si managuite vor putea fi de succes.

Cu alte cuvinte nu cred ca internetul nu va creste in 2009, ca tocmai din cauza crizei romanii isi vor cumpara mai multe calculatoare, ca`s ieftine si conexiunea la internet ieftina, iar pe net vor gasi toate tampeniile gratuit.

In schimb intr-adevar … exista ceva sanse ca publicitatea sa aiba fluctuatii, asta din cauza advertiserilor care habar n`au inca ce e ala internet.

One thought on “Fusu despre online

  1. Daca prin structurare si stabilizare intelegi ca vom avea multe crash-uri, cred ca ai dreptate.

    Semnele nu sunt bune, nici targetul de anul asta in publicitate nu cred ca se va atinge (celebrele 15 milioane de euro..). Asta desi toti tipam ca e mai eficient sa te promovezi pe online, in general primele bugete taiate sunt cele online.
    Iar asta se va reflecta si in veniturile din afisari, dar si in zona de productie, strategie si asa mai departe.

    Iar in rest, e vina noastra, a celor din online ca nu am facut pana acum serivicii online suficient de bune pentru a fi de neinlocuit chiar si in perioade de criza…

    Sincer, sper sa nu am dreptate dar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: