home to blog Fuck beer

Fuck beer

Eu nu ma pot considera un mare bautor de bere, eventual unul mediu. Pentru ca 4 – 5 beri pe zi mie nu mi se par foarte mult. Insa, atunci cand beau bere, prefer sa beau o bere buna. Pana azi Tuborg mi se parea o bere buna. Si, chiar daca au fabrica in Pantelimon si chiar daca isi trag apa dintr-un cimitir, consideram ca e o bere buna. Doar in vara, cand au fost super caldurile alea, am avut mici mahmureli si am dat vina pe conditiile in care s-a transportat berea.

Insa nu si azi. Dupa 4 beri baute aseara, ca sa dorm linistit, m-am trezit azi la 3 dupamasa cu o super durere de cap. Si singurul vinovat pentru asta e berea.

Eu nu pot intelege, de ce dracu nu pot face o bere buna. Macar sa bage o apa buna in bere. De ce vor ca berea sa aibe pret redus, ca sa o cumpere lumea … sa se laude cu cantitati mari de bere vanduta, si sa le fie tuturor rau? Nu-mi ziceti sa ma gandesc sa beau alta bere, pentru ca toate sunt la fel.

Ahh … si iar o sa revin la cantitatile industriale de cola.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Fuck beer

  1. Eu sunt bautor de bere ! Inrait chiar ! e de vina probabil Natia :)) oricum berea e un aliment consistent si pot afirma ca e mai sanatos decat 50 la suta din alimentele de pe piata romaneasca 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: