home to blog Free Wireless

Free Wireless

Aseara mi-am oprit calculatorul ca si asa n-aveam net din cauza inundatiei de azi noapte. Probabil ala a scos switch-ul din priza. Drept urmare … liniste, intuneric, creepy … frumos. M-am impiedicat de vreo 2 papuci.

Eh … in acelasi timp, wireless-ul meu se alimenteaza din sursa de calculator. Pentru ca … e adus din state, n-avea transformator de europa, dar merge pe 12v, iar 12v se scot foarte bine din sursa de la calculator, astfel incat … azi dimineata cand a bootat, a pornit cu default-ul sau, fara sa mai tina minte nici o setare, nici o parola sau vreun nume.

Asa ca daca treci prin tineretului si dai de un linksys nesecurizat, stai gratis pe el, ai firewall si antivirus in fata. Mie mi-e cam lene sa-l setez acu, mai ales ca tre sa ies sa mananc 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Free Wireless

  1. Nu e vorba de cat de proaste sunt. Tine de securitate treaba. Sculele mai rasarite si evident mai scumpe (aironet-urile) asa fac. Le poti apela din interior pe cablu dar au wireless-ul off.

  2. v-as zice sa va plimbati pe strazi pana dati de wireless ;))

    drept urmare … langa VIP (hah!), sau Caramidari pentru aia care nu stiu de unde cumpar eu bere 😉

  3. Decat sa risti sa-l frigi la un fulger, iti iei un adpator ca nu-i asa scump.. si dc pleci afara iti va fi util.
    Cat despre Linksys-uri, e o divize CISCO acuma (a fost companie cumparata) si vor sa renunte la marca asta. DA, sunt mai proaste decat Aironet si e valabil la orice produs. De exp, un telefon IP Linksys putea fi blocat remote cu un sg pachet, pe ca CISCO a rezistat eroic la cateva mii de pachete dushmane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.