home to blog Fotbalul nu e frumos cand e previzibil

Fotbalul nu e frumos cand e previzibil

A castigat Spania, o echipa tehnica in fata unei Germanii ce mi-a amintit de echipa Romaniei din anii lui Hagi.

Toata lumea stia ca va castiga Spania, toata lumea pariase cu Spania. Nu zic ca n-ar fi trebuit sa castige Spania, spun ca ar fi trebuit sa vedem mai mult e un gol, mai mult spectacol, cel putin o ocazie fructificata a Germaniei. Asta ca sa fie fotbalul un meci frumos.

Si totusi cam tensionat, multe cartonase galbene, destule tampenii facute de jucatori. Bineinteles miza a fost una uriasa, Campionatul European de Fotbal.

Dupa 44 de ani, cu un singur gol, Spania castiga campionatul  european. Ar fi trebuit doar mai multe goluri. De asta prima repriza am vazut-o doar cand se auzeau strigate de afara.

4 thoughts on “Fotbalul nu e frumos cand e previzibil

  1. Cum poti sa zici ca Spania este o echipa tehnica in comparatie cu Germania . . . Daca nici nemtii nu sunt tehnici atunci cine? . . . Oricum Spania a meritat sa castige si putea da mai mult de un gol, au avut multe ocazii spre deosebire de nemti care nu au iesit in evidenta cu nimic in aceasta finala . . . In orice caz a fost un meci frumos in care sa jucat fotbal si nici una dintre echipe nu poate fi comparata cu Romania caci ce am jucat noi nu se numeste fotbal caci fotbalul presupune si o parte de atac noi nu am stiut decat sa ne aparam si nici asta nu ne-a iesit foarte bie

  2. Chiar daca esenta fotbalului este golul, spectacol a fost. Spania a avut multe ocazii, a pasat excelent, a driblat etc. Pentru mine spectacolul a constat in pasele lui Xavi si Iniesta si driblingurile lui Silva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: