home to blog Fotbal romanesc, imaginile cu bataia de la Cluj

Fotbal romanesc, imaginile cu bataia de la Cluj

Mi-a placut in seara asta la Cluj.  Bataie pe teren, tribune incendiate, nu cumva ala era stadionul tocmai construit la Cluj-Napoca? Si daca asta e fotbalul de la noi, iar maine vin altii sa joace la Bucuresti (din fericire), de ce ne intrebam inca unde sunt echipele noastre de fotbal.
Daca n-ati observat deja, comparati un oras care are o echipa reprezentativa in Liga 1, eventual care mai joaca si pe afara cu alt oras care nu are asa ceva. Si dupa care observati care oras se dezvolta mai bine. Dar pana atunci, sa vedem care a fost scandalul de la Cluj. 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Fotbal romanesc, imaginile cu bataia de la Cluj

  1. Am fost in tribune si n-am luat foc. No, am supravietuit incendiului.
    N-am inteles faza cu “…vin la Bucuresti (din fericire)”….

  2. nici macar nu erau clujeni,rivalitatea ,asta maxima ,nu stiu ,daca nu arbitru le-a intins o cursa ,cel mai vinovat mi se pare a fii ,arbitru ca le-a intins nervii maxim lui bornescu .cu asa zisa lov. de la 11m aia o fost maxim de greseala, eroare ,a arb. jucatorii,s-au compotrat ca pe maidan .nu-i scuz da nici unu nu-i clujean ,…unu-i portughez,altu-i oltean iute la minie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.